Na bezsenność cierpię od zawsze, branie kwety przez ok rok wyregulowało mnie i bez niej spałem normalnie.
Kwestia indywidualna jak widac
Aha i co daje np. stosowanie takiej dawki 50 SR na noc. Wolne uwalnianie, chodzi o uspokojenie na nast. dzień i poprawę snu rozumiem. Mam zamiar krótkoterminowo się wspomagać taką dawką np. 1 miesiąc. Lekarz proponował olanzapinę ale to wydaje mi się już hardcorem wybrałem ten lek. Do tego rano wenla 75 i 450 pregabaliny. Na sen to mi niepotrzebne, biorę też mirtazepinę obecnie.
Dobry stack? Mogą być uboki po 50mg SR na noc? Efekty odstawienne po 1-2 miesiącach takiej dawki? Spałem niby z 6-8 godzin ale czuję się niedospany może przypadek może nie. @Dajmon
Jak ktos pali to szlug plus kawa (chociaż osobiscie preferuje tabake i zielona herbate)
nikotyna mam wrażenie jakby odblokowywala mi zmul
A co do mieszania kwetiapiny z czymkolwiek to raczej sie nie nadaje za bardzo
Z sajko dyso itp raczej wylaczy wszystko i uśpi i moze kuku zrobi
Sam glupi bylem i mieszalem z fetą w jednej kresce to speed plus brka rycia ale serce obrywa przez takie rzeczy
Biorę też wenlę z rana 75mg i pregabalinę 450 1-0-0. 50mg kwety SR dla mnie ok? Mogę też brać 2 tab (czyli 100mg) jak sądzicie jak lepiej na wyciszenie w ciągu dnia? Bez spadku percepcji? Nie może mi to przeszkadzać w programowaniu.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.