06 maja 2021bzikusek pisze: Ogólnie nie wiem jak wy, ale podchodziłem do waleriana tak z zapasem (chociaż wierzę w działanie ziółek - melisa mega na mnie działa). Kupiłem na testa (bo ostatnio krople pamietam w dzieciństwie ktore nie skutkowały) z herbapolu kapsułki, podobno najmocniejsze.
Biorę po 4 - nic a nic nie działa.
Nie mam problemów ze snem, ani żadnych lęków, po prostu ostatnio mam mega natłoki myśli i brak motywacji, żeby je poukładać.
Więc kapsułki - odradzam, nastepnym razem wezmę może jakis ekstrakt albo dam sobie spokój.
Polecam celowac w krople innej firmy niz hasco bo te to chyba alkohol z aromatem waleriany tylko bo nic nie dawały jak bralem a ostatnio kupione firmy na A dzialaly az milo i trzeba uzupelnic zapas bo lepiej na mnie dziala niz taka perazyna (neuroleptyk)
06 maja 2021Morfeo pisze: Tak, w kroplach masz takie miareczki to wypij dwie lub dwie i pół to powinno być przyjemnie. Najlepiej przed snem oczywiście
Pozostaje opcja jakichś tablet.
Wolę melisę od waleriany, ale to subiektywne odczucia.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.