Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Schodziłam z klonów wówczas. Jak one wyszły nareszcie, to i te dolegliwości ustały.
08 kwietnia 2021wildwolf pisze: Ja przy noddach miewałem często dziwne jazdy natury... nadprzyrodzonej, powiedzmy.
08 kwietnia 2021GalaktycznyBiznesmen pisze: (...) były takie mroczne, złe destrukcyjne
OGÓLNIE te noddwizje mam być może dziwne, ale raczej fascynujące w tej dziwności, niż destrukcyjne.
Zastanawialam się kiedyś też, czy te złe mogą mieć podłoże nie tylko w mojej własnej psychice i przeżyciach, ale także w "społecznym programowaniu", które demonizuje heroinę, jako coś, czego nie wynalazł sam szatan skurwesin, a jakaś jeszcze gorsza, pradawna siła (mueheheh, prawie jak u Lovecrafta ;)
Oczywiście heroina nie jest czymś pięknym i dobrym, ale dając się ponieść takim mrocznym projekcjom daje się popalić psychice, która z czasem wysiada. Tym szybciej, im mocniej jest w ten sposób katalizowana w swojej degradacji.
Chociaż z tymi ww. dodatkami mogłoby być jeszcze gorzej
Jedno jest pewne — naćpana byłam przeokrutnie, ja to pisałam, więc i tak nie jest źle.
Ciężko ogólnie opisuje się emocje, a już arcyciężko doznania fazy, trzeba to przeżyć samemu, a i wrażenia jednostki nigdy nie będą 1:1 takie, jak u innej.
Gorzej, ze słomą.
Tak też dzisiaj się uraczyłam, zaraz znowu kot będzie biegał po klawiaturze ;)
Już jednego Calla przespałam xDD
Ten martwy wzrok mówi sam za siebie.
Ale w końcu mamy piątek.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.