Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 53 / 10 / 1
05 kwietnia 2021mou9 pisze:
testował ktoś to?

http://www.homeoapteka.pl/1079,boiron-o ... h-4-g.html
To jest preparat homeopatyczny - z tego co rozumiem jest to rozcienczenie na poziomie 10 do -9 potęgi tak więc nic interesujacego w srodku nie ma...
  • 43 / 1 / 0
Dobrze rozumiem że cały preparat zawiera 360mg opium?
  • 1854 / 215 / 37
Chyba mikrogram, to jest lek homeopatyczny.
  • 498 / 271 / 0
@randomowyUser
Co bierzesz, oprócz heroiny?
Jakieś leki?
  • 117 / 25 / 0
@Melodyne
fenibut, ale w pojedyncze dni, żeby nie zrobić sobie kuku z gaba i żeby tolerka nie urosła. Dodatkowo żeń-szeń, bacopa monnieri, ashwagandha i jakieś witaminki. Tak to nic mi nie jest, więc żadnych leków nie biorę.

Po napisaniu ostatniego posta też miałem paraliż, ale już bez chorych wizji. Dzisiaj już nie. Winny był raczej mix zwykłego + heroinowego zmęczenia. Po pierwszym paraliżu spałem 4 godziny, a w kolejne dni podobnie albo i mniej z wyżej wymienionego powodu. Wczoraj spałem do oporu i dzisiaj już się nie pojawił, więc raczej temat wyjaśniony.
  • 498 / 271 / 0
Pytałam, bo ja miałam takie omamy na noddach, jak kloniłam, a to klon wychodził. Z całym spektrum książkowych objawów wariata, z majaków słuchowych słyszałam śmiech i płacz dzieci na zmianę, jakieś dzwony, a na koniec wydawało mi się, że za oknem chodzą tripody z wojny światów. Nie jem już klonów XD
  • 1854 / 215 / 37
Ja przy noddach miewałem często dziwne jazdy natury... nadprzyrodzonej, powiedzmy.
  • 515 / 110 / 7
Ja też ale w przeciwieństwie do psychodelików i dexa były takie mroczne, złe destrukcyjne
  • 32 / 2 / 0
08 kwietnia 2021Melodyne pisze:
Pytałam, bo ja miałam takie omamy na noddach, jak kloniłam, a to klon wychodził. Z całym spektrum książkowych objawów wariata, z majaków słuchowych słyszałam śmiech i płacz dzieci na zmianę, jakieś dzwony, a na koniec wydawało mi się, że za oknem chodzą tripody z wojny światów. Nie jem już klonów XD
Sorki, ale nie zajażyłem. Czyli te objawy miałaś po zażyciu klonów czy po odstawieniu. Pytam bo ja klony żre już 8 lat i trochę mnie przestraszyłaś. Na szczęście udało mi się zejść do 1 tabletki.
  • 104 / 6 / 0
I niżej już nie zejdziesz 😈
ODPOWIEDZ
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.