Tak na prawdę jeśli nie wyślesz próbek do labolatorium to nigdy nie możesz być pewien czy to jest "legit czy fake".
Po 1. mija pół godziny i nie czuję nic, dodałem dwie.
Po 3 leciutki zawrót w głowie, czuję już co nieco, myślę o tym jak kocham wszystko co mam, co robię, rodziców, dziewczynę. Dorzuciłem 4, bez zmian, dorzuciłem 5 i 6 choć to już przesada i film się urwał. Podobno poszedłem spać, przewróciłem się z łóżka, mówiłem wtedy że spadłem z jakiejś góry i tak jakbym grał w grę (użyłem słów "miałem questa"). Parę godzin później wstałem żeby zamknąć za kimś drzwi na stole było 3 z 24 tabletek (jak się później dowiedziałem od tej zaufanej osoby). Gdy obudziłem się po 18h od pierwszego zażycia nie miałem nic z 24 mg towaru.
uz chyba niedostepne ?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.