Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Bez benzo pod ręką, nie tykam ścierwa.
26 marca 2021stuk pisze: Jak podać dodobytniczo luminal na zjazda i jaka dawka?Podobno jest lepszy dodbytniczo.
Z tego co wiem, jest to środek do podania doustnego, a przyjmowanie leków inną drogą, niż jest to zalecane może się różnie skończyć. Weź lepiej tak jak należy, a dawkę powinno się brać taką jak na ulotce. Na zjeździe powinno wystarczyć. A jak nie, to sobie na następny raz przygotuj podwójną dawkę.
Ja ostatnio próbuję jakieś bieda suple diety, które mają wielce pomóc, (jakieś Ashwagandy itp. czyli te z granicy placebo, ale jakieś placebo trzeba mieć!) oprócz standardowej dawki Xanaxu SR, w trakcie a w zasadzie pod koniec fazy, mam wyekstrahowaną pewną substancję z apapu noc do którego dorzucam czasem Aviomarin. zolpidem przestałem brać - a wpierdalałem końskie dawki i to donosowo. Tylko tam jest taka zasada, że jak nie uśniesz szybko po nim, to obudzisz się rano z pustym blistrem w ręku z jakimś telefonem w ręku, który nie należy do Ciebie i chuj nawet nie wiesz po co dzwoni
Tak poważnie, to mocno mi difenhydramina pomaga. Z tego wiem w USA jest ona na lajcie dostępna jako sleeping aid. Ale nie wiem jakby to było z legalnością tego a ekstrakcja nie jest znowu tak trudna.
-Pić dużo wody z cytryną (nawodnienie organizmu = wydalanie scierwa)
-Zjeść coś lekkiego np owsianki,ciepłe kanapeczki z serem
-przewietrzyć łepetynę na zewnątrz,żeby się dotlenić
-wziąć prysznic
-jakieś musujące tabletki z witaminami
-Jogurty pitne
-Sok pomidorowy również robi robotę (najbardziej polecam własnej roboty)
-i najważniejsze. Odespać a jak komuś ciężko ze snem,to położyć się,zamknąć oczy i odpoczywać. Oczy odpoczną i w końcu uśniecie. A jeszcze jak mózg dotleniony po spacerze to idealnie.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.