Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Bez benzo pod ręką, nie tykam ścierwa.
26 marca 2021stuk pisze: Jak podać dodobytniczo luminal na zjazda i jaka dawka?Podobno jest lepszy dodbytniczo.
Z tego co wiem, jest to środek do podania doustnego, a przyjmowanie leków inną drogą, niż jest to zalecane może się różnie skończyć. Weź lepiej tak jak należy, a dawkę powinno się brać taką jak na ulotce. Na zjeździe powinno wystarczyć. A jak nie, to sobie na następny raz przygotuj podwójną dawkę.
Ja ostatnio próbuję jakieś bieda suple diety, które mają wielce pomóc, (jakieś Ashwagandy itp. czyli te z granicy placebo, ale jakieś placebo trzeba mieć!) oprócz standardowej dawki Xanaxu SR, w trakcie a w zasadzie pod koniec fazy, mam wyekstrahowaną pewną substancję z apapu noc do którego dorzucam czasem Aviomarin. zolpidem przestałem brać - a wpierdalałem końskie dawki i to donosowo. Tylko tam jest taka zasada, że jak nie uśniesz szybko po nim, to obudzisz się rano z pustym blistrem w ręku z jakimś telefonem w ręku, który nie należy do Ciebie i chuj nawet nie wiesz po co dzwoni
Tak poważnie, to mocno mi difenhydramina pomaga. Z tego wiem w USA jest ona na lajcie dostępna jako sleeping aid. Ale nie wiem jakby to było z legalnością tego a ekstrakcja nie jest znowu tak trudna.
-Pić dużo wody z cytryną (nawodnienie organizmu = wydalanie scierwa)
-Zjeść coś lekkiego np owsianki,ciepłe kanapeczki z serem
-przewietrzyć łepetynę na zewnątrz,żeby się dotlenić
-wziąć prysznic
-jakieś musujące tabletki z witaminami
-Jogurty pitne
-Sok pomidorowy również robi robotę (najbardziej polecam własnej roboty)
-i najważniejsze. Odespać a jak komuś ciężko ze snem,to położyć się,zamknąć oczy i odpoczywać. Oczy odpoczną i w końcu uśniecie. A jeszcze jak mózg dotleniony po spacerze to idealnie.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.