ODPOWIEDZ
  • 5975 / 1233 / 43
Jak w temacie.
Ja tego nie praktykuje, ale widziałem nie raz wcieranie ketonów/koksu/amf w dziąsła.
Według mnie szkoda zębów i dziąseł.
Myślę, że benzo rc są mniej szkodliwe, czasami są sprzedawane na blotterach.
Napiszcie co jeszcze może być skutecznie zażyte tą metodą.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
jakieś resztki godności jeszcze mam i opór mi szkoda zębów, żeby tak aplikować, wyjątkiem jest w sumie kwas, którego papier żuję sobie w mordzie xd
  • 356 / 71 / 0
to nie wcieranie, ale snus mi przyszedl do glowy. kladzie sie na dziaslo i nikotynka sie uwalnia
  • 5975 / 1233 / 43
No właśnie, jak nazwać taką metodę aplikacji, nie jest to podanie doustne.
Niektóre dragi się żuje, khat na przykład.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Właśnie chcę przetestować ale nie wiem jak ominąć teko niedobrego smaku. Guma do rzucia?
  • 3245 / 623 / 0
O ile dobrze pamiętam to z jednego gostka się śmiali w technikum że dłubie w nosie rechy prochu i wciera w dziąsła.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Nie radze, zeby umieraja a korzenie zębów zjada torbiel.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.