ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1238 / 43
Jak w temacie.
Ja tego nie praktykuje, ale widziałem nie raz wcieranie ketonów/koksu/amf w dziąsła.
Według mnie szkoda zębów i dziąseł.
Myślę, że benzo rc są mniej szkodliwe, czasami są sprzedawane na blotterach.
Napiszcie co jeszcze może być skutecznie zażyte tą metodą.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 267 / 0
jakieś resztki godności jeszcze mam i opór mi szkoda zębów, żeby tak aplikować, wyjątkiem jest w sumie kwas, którego papier żuję sobie w mordzie xd
  • 356 / 71 / 0
to nie wcieranie, ale snus mi przyszedl do glowy. kladzie sie na dziaslo i nikotynka sie uwalnia
  • 5985 / 1238 / 43
No właśnie, jak nazwać taką metodę aplikacji, nie jest to podanie doustne.
Niektóre dragi się żuje, khat na przykład.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Właśnie chcę przetestować ale nie wiem jak ominąć teko niedobrego smaku. Guma do rzucia?
  • 3245 / 625 / 0
O ile dobrze pamiętam to z jednego gostka się śmiali w technikum że dłubie w nosie rechy prochu i wciera w dziąsła.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
Nie radze, zeby umieraja a korzenie zębów zjada torbiel.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.