Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 633 / 154 / 0
29 marca 2021zolpi pisze:
@Arabella841 Ja na tolerancję 1g zarzuciłam 3g i mną rzucało po łóżku, oczy mi się rozchodziły, miałam jakiś dziwny wytrzeszcz i takie mocne jeb, jeb całym ciałem o łóżko. / No, ale mój pierwszy kontakt z Tramalem to był 1g na zerową tolerancję przy wcześniejszym jedzeniu kodeiny. Ważne było żeby zajebać jak najwięcej - co później jest bezsensowne bo przy mniejszej dawce możemy otrzymać takie same efekty jak przy nieco większej i pewnego progu nie przekroczymy. Nie ma więc potrzeby marnować materiał.
Fura szczęścia, to co najmniej czterokrotność w miarę bezpiecznej, maksymalnej dawki dobowej. Osobie w ciągach 200-250 mg powinno gwarantować brak zjazdu, może też brak oczekiwanego uwalenia, ale nie ma wtedy skutków odstawiennych, nawet pomimo zajechanych receptorów.
Nowicjuszy często wywala z kapci.
  • 867 / 253 / 0
Chujnia z grzybnią z tą zdradliwą stroną trampka, zwłaszcza, że ja dodatkowo biorę antydepy 🙃 Jak tylko skończę zapasy, których i tak niewiele mi zostało, to kończę z tym syfem. Już takie DHC lepiej przy nim wypada.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 358 / 73 / 0
Ja jestem w sidłach tramca ponad 5 lat, a zajebałam taką dawkę, te 3g po rozstaniu. Narkotyki dobre na wszystkie problemy życia codziennego...
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 319 / 42 / 0
Są dobre, zwłaszcza dla ludzi, którzy mają samokontrolę.

@Arabella841 No jak bierze niepogryzione retardy to 200mg.
Wiesz tak można gdybać, że ktoś weźmie jedną tabletkę i umrze na wstrząs. Ale w 99,5% przypadkach nic się nie stanie po 200mg retarda, jeśli nie jest łączone z innymi lekami.
  • 867 / 253 / 0
@motq gryzę albo podaję p.r. i nie retardy 😅
  • 1692 / 1040 / 7
a.png
Klik dla lepszej jakości
Spoiler:
Dzień 4, oprócz halucynacji wszystko się zgadza. Nie zliczę czasu spędzonego w toalecie, wydaliłam całą głupotę. Duszę zresztą też, a końca nie widać.
Benzodiazepiny niestety nie pomagają w ukojeniu depresyjnego toku myślenia, WCALE.

Współczuję każdemu kogo również to czeka.
Nigdy więcej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 505 / 92 / 0
Wrócisz do siebie kiedyś.
Musisz się postawić i nie brać... choć to łatwo się mówi
Mam stać otwartą butle i jakoś nie chce mi się do niego wracać.
7 tydzień bez i czuje się o niebo lepiej
  • 867 / 253 / 0
Eh, dlatego celowo nic ze sobą nie zabrałam na wyjazd do domu na święta (których nie obchodzę :pacman:)... Przymusowe wakacje od tego syfu to dobry pomysł. Po powrocie wykończę resztę, a potem będę sobie nucić:

Kiedyś Doreta, koda
ale to nie ta pora
  • 904 / 184 / 0
30 marca 2021CATCHaFALL pisze:
Ja chce/chciałam usnąć konto? Chyba Ci się osóbki pomyliły ;d

A koleżki co rzygał pod siebie w półsnie po jednej Dorecie niestety nie pamiętam, może któryś z innych użytkowników sobie przypomni. Mniejsza już o to, po prostu zanim się zacznie takie zabawy to warto sprawdzić i się trochę doinformować, bo rzekome "dobowe 400" może się okazać opłakane w skutkach.
Nie, chodziło o tego usera co to miał tę niemiłą przygodę i niemal nie zadławił się po 37.5mg..
  • 904 / 184 / 0
31 marca 2021CATCHaFALL pisze:
a.png

Klik dla lepszej jakości
Spoiler:
Dzień 4, oprócz halucynacji wszystko się zgadza. Nie zliczę czasu spędzonego w toalecie, wydaliłam całą głupotę. Duszę zresztą też, a końca nie widać.
Benzodiazepiny niestety nie pomagają w ukojeniu depresyjnego toku myślenia, WCALE.

Współczuję każdemu kogo również to czeka.
Nigdy więcej.
No to jak benzo nie pomaga to może pregabalina?

Tak przewertowałem sobie te jak i inne fora i jest dużo opinii, że da się zjechać z ciągów sukcesywnie zmiejszając dawki, grunt żeby robić to bez pośpiechu bo dochodzi jeszcze rozjebana serotonina, której benzo nie przymaskuje. Ja sie w ssri pchać nie mam zamiaru i mam nadzieję, że przerabianie schodzenia z innych substancjj małymi kroczkami sprawdzi się także w tym przypadku
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.