Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3406 / 535 / 0
29 marca 2021Arabella841 pisze:
Jaka była najmniejsza dawka, po której dostaliście padaczki?
U mnie i to kilka dni temu po 300mg bez zabezpieczenia (aż sobie język przegryzłem) i kiedyś po 500mg też bez zabezpieczenia.

No ale 1g czy 1,5g w ciągu dnia i bez padaki i też bez zabezpieczenia i takie momenty były.

Tak czy siak lepiej się zabezpieczyć.

A ja już mam powoli wstręt do tramca, dziś zjadłem najpierw 150mg, po godzinie 150mg i znowu po godzinie 150mg przeplatając 3mg klona, do teraz mnie mdli, ledwo co kolację zwymiotowałem, a ból brzucha i głowy od pierwszej dawki mi towarzyszy...

W sumie nic a nic przyjemności...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 867 / 253 / 0
Cholera, czyli to w sumie totalna loteria.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2392 / 663 / 0
29 marca 2021polymerase pisze:
Jaka była najmniejsza dawka, po której dostaliście padaczki?
Tak czy siak lepiej się zabezpieczyć.
Tak z Tramalem jest jak z seksem lepiej się zabezpieczyć i założyć tą gumę (benzo) bo potem może urodzić się coś niechcianego i nie potrzebnego xD
  • 3406 / 535 / 0
Cholera, czyli to w sumie totalna loteria.
Dosłownie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 633 / 154 / 0
Doświadczony user może być bez ostrzeżenia wytelepany po 150 mg, a dla tej zdradzieckiej substancji bez znaczenia będą jego tolerka, poprzednie "dokonania" i to, że zwykle ładował na dobę 10x więcej.
Swoją drogą, bardzo ciekawią mnie statystyki na temat trampka np. w szpitalach - ile osób miało wyraźne uboki, albo dostało drgawek na oddziale.
  • 358 / 73 / 0
@Arabella841 Ja na tolerancję 1g zarzuciłam 3g i mną rzucało po łóżku, oczy mi się rozchodziły, miałam jakiś dziwny wytrzeszcz i takie mocne jeb, jeb całym ciałem o łóżko. / No, ale mój pierwszy kontakt z Tramalem to był 1g na zerową tolerancję przy wcześniejszym jedzeniu kodeiny. Ważne było żeby zajebać jak najwięcej - co później jest bezsensowne bo przy mniejszej dawce możemy otrzymać takie same efekty jak przy nieco większej i pewnego progu nie przekroczymy. Nie ma więc potrzeby marnować materiał.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 867 / 253 / 0
alpra się nadaje jako podkład pod trampka? Jeśli tak to w jakiej dawce (tramadol do 200mg)?
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 402 / 69 / 0
Nie za bardzo bo ma słabe działanie przeciwpadaczkowe.
  • 65 / 6 / 11
07 maja 2007Mya pisze:
ok, dzięki za odpowiedzi ;)
pokruszyłam już 300 mg i popiłam to wodą, bo jakoś rozgryzanie zębami mnie póki co smakowo odrzuca. szkoda, że tramadol ma ogólnie taki obrzydliwy smak..
poczekam te 40 min i zarzucę resztę. może szarpnę się na troche więcej niż zazwyczaj, bo mam nieciekawy humor, a Tramal mi go zawsze stuprocentowo poprawia ;]
Polecam rozpuścić w fancie, przynajmniej mi przy kodzie zabiło całkowicie smak
Panie Boże a jak dorosnę to ja najbardziej na świecie chciałbym zostać opiowrakiem
  • 139 / 30 / 0
Serio możliwe jest dostanie padaki poniżej 400 mg na dobę ? Ale to chyba tylko i wyłącznie w długim ciągu, no nie ?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.