Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
28 marca 2021Bartzzle pisze: Leczy się może ktoś tutaj samą pregabaliną? SSRI/SNRI, moklobemidy, wortioksetyna, bupropion, wszystko przerobione, a i tak wychodzi, że najbardziej pomaga mi pregaba. Chcę wyzerować tolerkę, robię przerwę i jadę dalej. Mianowicie chodzi mi też o to czy pregabalina sama bez dodatkowych miksów z SSRI/SNRI ma mniejszy potencjał na tycie? Ćwiczę regularnie i dużo się ruszam w pracy, już mi tam nie przeszkadza spuchnięty ryj, ale błagam, tylko nie tycie..
Od pregabaliny niestety tyje sie bardzo, najgrubsza bylam jak jadlam sama pregabaline więc odradzam, mi pomaga lepiej z miksem ssri jezeli chodzi o tycie
gdynienie nie ta #Toleranj
Ale jedno jest pewne wjazd pregi = Udany dzień.
A czego oczekiwać przy 2x 150mg? Dojdą jakieś stany eufo? czy raczej tylko bardziej pobudzony?
29 marca 2021GOD pisze: Moje doświadczenia z pregabą to raz 150mg i pozniej po 2tygodniach znowu raz 150mg, przy pierwszym razie po kilku godzinach czulem sie dziwnie pobudzony (troche nachalnie, a nie chcialem byc rozpoznany, ze cos lykalem, wiec odbieralem to negatywnie) , przy 2giej próbie jakby troche mniej tego pobudzenia było. Ostatnio sprobowalem z 75mg, bylo calkiem ok, ale ogolnie jakby za maly efekt.
A czego oczekiwać przy 2x 150mg? Dojdą jakieś stany eufo? czy raczej tylko bardziej pobudzony?
ziomek nie bierz tyle. 75mg a 300mg to bardzo duza roznica.
odczekaj zarzuc 150 maks 225mg
zarzucam kiedy nie mam lub mam za malo opio i 300mg ciagle dosc mocno klepie. tylko gdy wezme jednego dnia a potem nastepnego to jest sporo slabiej.
ale tak to wzrostu tolerancji nie odczuwam poki co. ale rzadko biore.
staram sie brac tylko WWO xD
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.