Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 62 / 7 / 0
450 już jednie rozluźniało mięśnie, jak walne 300 po 2 tyg detoxu to klepnie?
  • 867 / 253 / 0
Tak
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 12 / 2 / 0
Zalezy po co ktos bierze, oczywiście kazdemu odradzam 2g i powyzej bo po co, po prostu to pokazuje jak szybko tolerancja wzrasta i zgadzam sie że ta substancja traci wtedy potencjał
Atomówka-wymówka :świnia:
  • 12 / 2 / 0
26 marca 2021lol pisze:
25 marca 2021hubii pisze:
25 marca 2021Pregabalina pisze:
Ja potrafię 9g zjeść i słabo bo uwierzcie mi tolerka jest bezgraniczna w przypadku tej substancji.
Jeszcze coś powiedz nieprawdziwego.

czy ja wiem, to wcale nie musi byc nieprawdziwe
ziomek 3-4g ladowal i nie posadzam go o sciemnianie

wiec jak widac sie da :extasy:
czy jest sens to nie wiem bo mnie dosc mocno robi juz 300..
To całe opakowanie i to tych wiekszych 150mg, nieźle
Atomówka-wymówka :świnia:
  • 62 / 7 / 0
26 marca 2021Arabella841 pisze:
Tak
Potwierdzam, zapiłem browarem i odkleiło mnie tak że nie byłem w stanie z siebie wydusić sensownego zadania xD
  • 1664 / 301 / 0
9 g pregaby? Już był taki jeden z Holandii, co zamawiał z Chin po prostu kilogram pregaby w worku i jadł łyżką stołową %-D Przy takiej (((suplementacji))) to nie ma innej, ekonomicznej, opcji. No jeszcze jest opcja recyklingu, wszak pregaba jest wydalana z moczem w niezmienionej formie, także wiecie co robić %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 778 / 51 / 1
Wiedzieliście, że są kapsy 300mg? dostałem 2 na reckę %-D No i jak zawszę 180mg alpry i 200 relanium. Zastanawiam się czasem, czy ja nie piszę do tego samego lekarza z tą samą bajerą któryś raz xD
SIę znów w benzo wjebałem kurwa xd
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1664 / 301 / 0
200 mg rolek jeszcze rozumiem, ale 180 mg alpry? %-D %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 977 / 223 / 0
27 marca 2021KarmiKlasik pisze:
Wiedzieliście, że są kapsy 300mg?
Wiedzieliśmy, ale ja się boję takich ogarniać, bo pewnie zaraz moja normalna dawka poszybuje w górę i naraz będę wrzucał 600mg %-D Do tego chyba łatwiej redukować przy odstawce ja się ma mniejsze nominały, zamiast usypywać na oko.
  • 57 / 3 / 0
Leczy się może ktoś tutaj samą pregabaliną? SSRI/SNRI, moklobemidy, wortioksetyna, bupropion, wszystko przerobione, a i tak wychodzi, że najbardziej pomaga mi pregaba. Chcę wyzerować tolerkę, robię przerwę i jadę dalej. Mianowicie chodzi mi też o to czy pregabalina sama bez dodatkowych miksów z SSRI/SNRI ma mniejszy potencjał na tycie? Ćwiczę regularnie i dużo się ruszam w pracy, już mi tam nie przeszkadza spuchnięty ryj, ale błagam, tylko nie tycie..
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.