Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Gadka się klei, pełen luz, zero problemow, świat widziany przez różowe okulary.Ogólnie - ZAJEBIOZA !
A tak prawdę mówiąc to chyba każde benzo maja dobry potencjał rekreacyjny jak nie mamy tolerki.
No więc tak
Na pierwszy miejscu nie kto inny jak bromeczek (Bromazepam
2 clony/alpra +clonazepam po nocach z Mateuszem daje sen.
3 lorazepam
4 diazepam
I oprócz benzo jeszcze pregabalina dobra sama w sobie jest i wzmacnia działanie wiekscosci substancji.
2. Bromek, pomimo lżejszego działa od alpry, to jednak czas działania jest dla mnie większym plusem
3. alpra, dobre na wyjścia do znajomych na które nie masz ochoty - robi robote nim browar wejdzie
4. diazepam - czilerka utopia, ale nawet przy braku tolerki jeden listek, to max dwie dawki, nieekonomiczne mocno, chociaż miłe
1. Bromazepam
2. klonazepam
3. diazepam
Klonazolam też był zajebisty ale jego cholerną wadą było to, że łatwo wpadałem w amnezje.
Trzeba ostrożnie bardzo dawkować ten towar.
2. Bromazepam/alprazolam
3. diazepam
4. klonazepam
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wiem ,że większość was nigdy nie próbowała midasa ale to jest najlepsze rekreacyjne benzo wraz Xanaxem i klonem. Relanium też pojawiłby się w rankigu gdybymm nie musiał skonksumować całego opakowaia za jednym razem;) Podziela ktoś to stwierdzenie? Właśnie idę po niebieska tableteczke XD
W innym przypadku będziesz wzywał pomocy głosem szopa pracza czego osobiście nie życzę lol
----
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.