Najbardziej dobrym rozwiązaniem wydaje mi się pregabalina i mianseryna, nie wiem tylko jakie zastosować dawki aby pomogły przetrwać mi ten czas.
estazolam i relanium nie biorę dzień w dzień przez 10 lat bo miałem nieregularny dostęp.
Teraz biorę 6 mg estazolamu i 15 mg diazepamu, tak mniej więcej.
Czy odstawienie będzie bardzo bolesne dla psychiki, lęki, derealizacja, itd?
Tym bardziej że pracuję naukowo i chciałbym przejść ten proces jak najmniej dotkliwie.
Biorę ok. 2 miesiąc.
Za Wasze rady i wskazówki będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Tomek
E. Hemingway
Czy czasowe palenie
A pregabalina?
Uważasz, że może pomóc?
E. Hemingway
Prega ci się spodoba i za dwa lata będziesz czytał jak z niej zejść, bo walisz po 1,5 grama i cię nie klepie.
Czasowe czyli w jednym miesiącu 5 razy, w drugim wcale... w trzecim dwa czy co weekend i oczekiwanie żeby zajarać?
Za mocna liga- może zamiast tego połączę sb tramadol i relanium- jeszcze zobaczę.
Wyjście z samego Rlanium jest równie banalne jak zjedzenie banana- gorszym syfem jest klonazepam.
TAk czy siak- dzięki za odpowiedzi.
E. Hemingway
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.