26 grudnia 2020visitorQ pisze: Mam Mighty ale zastanawiam się nad stacjonarnym vapkiem Volcano, ma ktoś może jakieś doświadczenie z Volcano? Czy jest wart tej kosmicznej ceny?
Jak dawkowac? Jak wypada palenia z vapo do palenia z bonga ile mniej tematu trzeba dać? Oczywiscie mniej więcej jak to wyglada?
14 stycznia 2021NTM3689 pisze: Czy abv może jakoś stracić na mocy będąc zamknięte w hermetycznym pudełeczku (takim na pstryk wiecie o co cho) przez kilkanaście tygodni?
Jako że minęło już kilka tygodni użytkowania, chciałbym wyczyścić elementy komory. Wszędzie zaleca się do tego alkohol izopropylowy, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Pytanie - czy ktoś próbował czymś go zastąpić (np. spirytusem salicylowym)? Ew. jakieś rozpuszczalniki...?
Będę wdzięczny za odpowiedź, jeśli ktoś próbował : )
Ja w przypadku mojego fenixa wkładam cały ustnik do bardzo ciepłej wody i po kilku minutach kąpieli zbieram cały brud patyczkiem do uszu. Jeśli chodzi o komorę grzewczą to jest ciężej bo trzeba posłużyć się jakimś rozpuszczalnikiem.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.