26 grudnia 2020visitorQ pisze: Mam Mighty ale zastanawiam się nad stacjonarnym vapkiem Volcano, ma ktoś może jakieś doświadczenie z Volcano? Czy jest wart tej kosmicznej ceny?
Jak dawkowac? Jak wypada palenia z vapo do palenia z bonga ile mniej tematu trzeba dać? Oczywiscie mniej więcej jak to wyglada?
14 stycznia 2021NTM3689 pisze: Czy abv może jakoś stracić na mocy będąc zamknięte w hermetycznym pudełeczku (takim na pstryk wiecie o co cho) przez kilkanaście tygodni?
Jako że minęło już kilka tygodni użytkowania, chciałbym wyczyścić elementy komory. Wszędzie zaleca się do tego alkohol izopropylowy, ale nigdzie nie mogę go znaleźć. Pytanie - czy ktoś próbował czymś go zastąpić (np. spirytusem salicylowym)? Ew. jakieś rozpuszczalniki...?
Będę wdzięczny za odpowiedź, jeśli ktoś próbował : )
Ja w przypadku mojego fenixa wkładam cały ustnik do bardzo ciepłej wody i po kilku minutach kąpieli zbieram cały brud patyczkiem do uszu. Jeśli chodzi o komorę grzewczą to jest ciężej bo trzeba posłużyć się jakimś rozpuszczalnikiem.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.