Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Osobiście mam za sobą jakieś 15 plastrów 75ug/h ale w jakiś 6 przygodach na przestrzeni czasu i nadal mnie zrobi po nie długiej wcale przerwie od ostatniego fenta 300mg tramadolu. Gdzie moje skradzione lata grzania?
04 stycznia 2021ZX pisze:odradzam, bardzo ryzykowne. Trudno wycelowac dobra proporcje, albo nie klepie albo cie zabija, bo roznice nie sa wielkie. A tez sposob przerabiania roznie wychodzi i raz moze wyjsc nawet 20x mocniejsze.29 grudnia 2020vicarious666 pisze: Próbował ktos przerabiac Durogesic do formy do jarania z e-peta? Ma to sens?
Jasne. heroina jest.. widzisz Boga, a tak może i jesteś Tam, ale raczej bez niego. Tyle w kwestii poezji
Poza tym to jest jeszcze kwesta dostępności itd. W obu przypadkach tolerancja rośnie szybko. W przypadku heroiny trochę częściej się dobiera, bo czasami jest tak że wejście jest mocniejsze i są wymioty i/lub drżenie (ja przynajmniej miałam) na które jak jest pod ręką to jesz klona, Xanax ect.
Reszta różnic wynika ze sposobu podania fenta, bo rozsądnym ( hm..) jest palenie plastra ( jak się nie ma tolerancji - trzeba POCZEKAC- aż 1 odcięty kawałek zadziała, potem 2, I tak dalej) - z heroiną trochę bezpieczniej / wolniej wymierza się te 'swoje' dawki.
Nie wiem do dziś jak się robi ekstrakcje z plastra z KLEJEM, A WSZYSTKIE są z klejem. Będąc w szpitalu dostalam fenta IV i nie bylo różnicy, może oprócz tego dzislal minimalnie dłużej. Z heroiną tak jest na pewno, bo peak palenia vs IV jest krótszy, ale tak naprawdę.. to wydaje mi się że to już są bardzo subiektywne sprawy tj. nie tyle chodzi o efekt itd co bardzo podświadomy stosunek do Iv, jeśli ktoś się decyduje lub nie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.