Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 184 / 34 / 0
@pawoleh666
O żywicy nawet nie wiedziałem. Chociaż jak opalałem lufkę, to to w środku to pewnie resztki żywicy? Zgadzam się - nie warto ryzykować, kilka stówek straty, nawet jeśli to tydzien pracy - to o wiele lepiej niz wyrok czy chociazby sprawa i nerwy z tym zwiazane..

@jezus_chytrus
Widziałem że taka bateria to koszt ~20PLN, więc zawsze można zaszaleć i kupić drugą, jakby sie pierwsza rozpierdzielila.
  • 3239 / 552 / 0
@pawoleh666 ja też mam to gówienko, całkiem sympatyczna zabawka, nie raz mnie sklepala, mimo lekko niestabilnej konstrukcji (ustnik który się ściera w zawiasach) i małego baku to mimo wszystko bardzo go lubiłem.

Którego dnia jednak zapaliłem znów lufę i już do wapo nie wróciłem. Ale fakt zawsze grzałem na 220. Opowiesz cos więcej o "za wysokiej temp" bo nie do końca ten wykres jest dla mnie jasny.
Zaczynanie od niskich do wysokich szybciej zużywa baterie, bo tak to na jednej pełnej temp można dwa baki przerobić zanim bateria padnie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 473 / 29 / 0
Fenix pro fajny dobre materialy uzyli do produkcji ale to logiczne jezus ze w twoim wapku bateria nie pociagnie 8h nawet 2h ciezko bedzie . W moim za 500zl tez bez szalu ale fajny wyglad ale pamietajcie zeby po max 3 gr czyscic w alko izo... lub spirytus apteczny. Dla mnie to zaleta ze Maria przez wapka dziala z opoznieniem . Dodam jeszcze że roślinki zmielone w mlynku łatwiej się wysypuje po skończeniu sesji niż jak się zrobi Plastelina w Komorze…
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2021 przez Nerwuseq, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / 6 / 0
Mi tam podczass jaranka, dotarczajaja trzy glebsze machy upizganie.
Miewam nawet fraktalizacje
Pod powiekami zielone projekcje
Uwaga! Użytkownik przedmuchany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Witam, witam... Czy mógłby ktoś proszę w skrócie przedstawić mi w jaki sposób spada cena tematu wraz ze wzrostem ilości? Wiadomo, że ceny różne lubią być, ale pytam raczej tak orientacyjnie. Jeżeli wątek był już poruszany, to z góry przepraszam, ale szukałem takowego lub podobnego przez ostatnią godzinę i dlatego też piszę sam.
Uwaga! Użytkownik kolib342 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 513 / 0
Co to znaczy w jaki sposób spada? Cena uzależniona jest od miejsca, jakości materiału, ilości etc. Dużo zmiennych. Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, żeby wszędzie były takie same ceny "w hurcie".
Możesz mieć sete za 1500, możesz też mieć za 2800. Nie ma reguły.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 3 / / 0
Mówię o tym, że od załóżmy 5 spada na 30/35zł. Zastanawiałem się ile wychodzi przy zakupie 20/30/40
Uwaga! Użytkownik kolib342 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 513 / 0
Powinieneś pytać swojego źródła. My możemy co najwyżej wróżyć z kuli, gdyż tak jak mówiłem - zbyt dużo zmiennych.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1951 / 318 / 0
Ukułem się dzisiaj jakąś strasznie mocno siadającą na ciało indicą. Ciągnie do spania jak po jakimś benzo, trzeba walczyć żeby nie zasnąć i nie zmarnotrawić tej przyjemności, szkoda że odmiany nie znam.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 12597 / 2437 / 0
^
No ja tak mam po swoim Passion 1 - jak jeszcze go paliłem, to zasypiałem oglądając serial (cokolwiek by się w nim nie działo). Waporyzowany w stosunkowo niskiej temperaturze zadziałał zupełnie inaczej - bardziej euforycznie. Dziś potraktuję go 220 C.

Wiem, że mogę dokupić drugą baterię, ale ja nie ruszam się z domu z tematem więc ładowanie mi nie przeszkadza. Z tymi 8 h to oczywiście się pomyliłem (chodziło o 80 minut, jak to już ktoś słusznie zauważył).

W poradnikach ludzie piszą / mówią, by zawsze zaczynać od niskich temperatur i zwiększać o 5 C np co 2 machy. Nie pamiętam, czym to było uzasadnione. Na pewno w niższych lepiej smakuje.
Ciekawy jestem, co czuje osoba, która zaczynała z wapo i przestawia się na palenie. Podejrzewam, że za pierwszym razem brutalnie się porobi. Po jakimś czasie stwierdzi, że za krótko działa, że smak nie ten, że kaszel...
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).