Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Jakie są Wasze doświadczenia?
Bezpiecznie podobno jest polewać max 7-8 ml dziennie. Bezpiecznie, to znaczy tak, aby nie nabawić się uzależnienia fizycznego, które rozwija się błyskawicznie.
Nigdy nie udało mi się tego sprawdzić, gdyż od samego początku mnie pochłonęło i zawsze polewam 24/7, co godzinę-półtorej, także 50 ml w tydzień to tyle co nic. U mnie średnio wychodzi 100ml na 4 dni.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Też pamiętam przerabiałem 250ml butle w okolicach 2tygodni i jakiś bardziej poważnych fizycznych skutków odstawienie nie było, psychicznie głównie obniżony nastrój i ciśnienie na kolejną butlę, ale nic bardziej poważnego. Przy GBL trzeba było się trochę postarać żeby zaliczyć poważniejszą odstawkę.
12 grudnia 2020Sekatorus pisze: Dobra, ale o jakim terminie przydatności rozmawiamy w przypadku GHB? Generalnie robiłem porcje ze 100ml i szło to max w kilka miesięcy i nigdy problemu nie było.
Jakie są Wasze doświadczenia?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.