Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Jakie są Wasze doświadczenia?
Bezpiecznie podobno jest polewać max 7-8 ml dziennie. Bezpiecznie, to znaczy tak, aby nie nabawić się uzależnienia fizycznego, które rozwija się błyskawicznie.
Nigdy nie udało mi się tego sprawdzić, gdyż od samego początku mnie pochłonęło i zawsze polewam 24/7, co godzinę-półtorej, także 50 ml w tydzień to tyle co nic. U mnie średnio wychodzi 100ml na 4 dni.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Też pamiętam przerabiałem 250ml butle w okolicach 2tygodni i jakiś bardziej poważnych fizycznych skutków odstawienie nie było, psychicznie głównie obniżony nastrój i ciśnienie na kolejną butlę, ale nic bardziej poważnego. Przy GBL trzeba było się trochę postarać żeby zaliczyć poważniejszą odstawkę.
12 grudnia 2020Sekatorus pisze: Dobra, ale o jakim terminie przydatności rozmawiamy w przypadku GHB? Generalnie robiłem porcje ze 100ml i szło to max w kilka miesięcy i nigdy problemu nie było.
Jakie są Wasze doświadczenia?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".