09 grudnia 2020STR88 pisze: Podobno Dresiwo nie żyje, ale przez dużą ilość żartów nie jestem pewien co do powodu jak i tego czy faktycznie zmarł. Zresztą sam mógłby to upozorować, no bo czemu nie. Raczej spodziewałem się, że kiedyś sztanga zmiażdży mu czaszkę, a nie, że popełni samobójstwo w jakimś parku.
https://express.de/koeln/tod-im-koelner ... t-37789244
15 grudnia 2020Amaszy pisze: Sytuacja z tym osobnikiem jest o tyle ciekawa, że dalej wiadomo tyle, że nie wiadomo nic. Trzeba jeszcze poczekać na bardziej wiarygodne info.
08 marca 2020STR88 pisze:O tym, żeby dolcze zmarła, nie słyszałem, natomiast bigos nie żyje, zmarł, bodajże, w czerwcu 2018 roku.08 marca 2020sprawdzone_info pisze: Czy dolcze i modyfikowany bigos naprawdę nie żyją?
Skąd masz info o dolcze?
Raczej po prostu nad fałszywymi zgonami.btw. ten wątek śmierdzi dyskusjami nad fałszywymi zgonami jakichś nowociot ze stażem 1 rok, co jest z wami kurwa xD
Co jest w tym zabawnego? W sensie - w jaki sposób zabawniejsza jest śmierć nieznanego użytkownika forum od śmierci nieznanego użytkownika forum, który zajmował się rapem? Pomijając to, że zioloziolo (bo zapewne o nim piszesz) wcale nieznany nie był, ani na forum, ani w świecie rapu.08 marca 2020Ankaaa pisze: bo bardziej mnie rozpieprza info o smierci slawnych raperow, o ktorych nikt nigdy nie slyszal![]()
Nie możesz patrzeć na to tak wybiórczo. Do tego nie wiem w jakim miejscu szukałaś. Idąc Twoim tokiem myślenia, fakt, że były setki komentarzy od ludzi, którzy go znali, oznaczałoby, że znał go cały świat.08 marca 2020Ankaaa pisze: dziwne, bo nawet specjalnie zalozylam fake konto na fejsie i czytalam komentarze.
wiekszosc komentarzy to bylo w stylu- a kto to byl, bo nie znam ?![]()
i ja tez o nim nie slyszalam
Fakt, że Ty o nim nie słyszałaś, a wraz z Tobą tysiąc innych osób, nie znaczy, że był nieznany.
Co prawda przystopował z muzyką w ostatnich latach, ale miał dużo większych projektów, które otrzymały rozgłos.
Co Wy pierdolita lol ? Bigos żyje i ma sie dobrze tylko gdzieś około 1,5 do 2 lat temu przerzucił sie z ketonów na alko heheh , teraz jest głównie alkoholikiem był na jednym leczeniu (sądownie) w Murowańcu ale nic nie pomogło pierwszego dnia po wyjsciu już sie najebał hah , jakiś czas bawił sie w opio które odziedziczył a raczej zajebał po zmarłym na raka mu niedawno dziadku lol...
z dragami mocno se dał spokój chociaż teraz jakos od początku grudnia znowu leci z tymi jebanymi ketonami + wóda oporowo...
Ale z wódą to ma problem jak chuj,,, nonstop izby kurwa mandaty i jazdy jak chuj przez to chlanie... nawet pojeb denaturatu kurwa probował bo mu na leczeniu jakieś zjeby nagadały że wymieszany z colą smakuje jak łycha z colą hahah
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.