29 lutego 2020ledzeppelin2 pisze: To może być qutacz
29 lutego 2020Guruzierec pisze:Wiesz coś więcej na temat jego śmierci? Bo możliwe że tu chodzi o mojego chrzestnego, który się zadusił samotnie na stancji... Bodajże 3 dni później odnalazła go siostra z chłopakiem, po wyważeniu drzwi od domu i wejściu do środka siostra ujrzała go w ubikacji opartego o ścianę...29 lutego 2020ledzeppelin2 pisze: To może być qutacz
pierwszy powod...to czy nie wystarczy deaktywowac konto ? czy normalny czlowiek, dajmy na to, nie chce kontaktu z osoba X to urywa kontakt czy przestaje chodzic w pewne miejsca, pozoruje swoja smierc ? te 2 pozostale powody pomine, dlugi czy ciekawosc kto postawi krzyzyk to juz nie moja bajka.
Kogoś dla kogo prostszym rozwiązaniem jest właśnie upozorowanie w sposób wirtualny własnej śmierci niźli próba unikania tego miejsca
Wydaje mi się, że taki "definitywny" krok może komuś realnie ułatwić zmianę towarzystwa
Ty Anka na przykład rozkminiasz to wszystko, że to nie jest normalne.
Ja jebie, to ilu nas zostało?
btw. ten wątek śmierdzi dyskusjami nad fałszywymi zgonami jakichś nowociot ze stażem 1 rok, co jest z wami kurwa xD
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.