Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Witam Wrocław i okolice gdzie by się można wybrać? :)
  • 2 / / 0
Szykuje się już na najbliższą jesień i zbieram informacje gdzie mogę znaleźć coś w Trójmieście. Pamiętam z 10 lat temu taka miejscówkę w Gdańsku to było chyba okolice złotej karczmy, matarnii albo rebiechowa. Taki lat zaraz obok pastwisko krowy laka i że w lesie takim punktem niedaleko był stary opuszczony DOM. Ktoś coś pamięta może jakieś nowe miejsce poleci?
  • 1 / / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: ksero »
królu może jeszcze jesteś aktywny... wiesz gdzie można znalezc w okolicach polanicy ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.