23 października 2020niikolavvv pisze: O to kozak, a jaki miałeś staż? Nie porobi mnie cała za mocno?
Ja na pierwszy raz całego zarzucilem i było najlepiej jak tylko mogło być
Ale u ciebie może tyle nie trzeba moja waga to 68kg im mniej tym potrzebna mniejsza dawka przynajmniej teoretycznie
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Zbadanie czystości - jedynie laboratorium https://checkit.wien/ lub https://energycontrol-international.org/
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ale co ciekawe, cały ten dzień od rana paliłem haszysz z trawą z niewielkimi domieszkami tytoniu w jointach i mimo peaku MDMA, średnio co pół godziny wstawałem i powykręcany kręciłem kolejnego bata i szedłem palić. I dałem radę.
Także serio może się zdarzyć, że kogoś nie rozpierdoli do nieprzytomności i wymiotów taka dawka nawet bez tolerancji (ważyłem wtedy 78kg).
Chociaż też nie wiem na ile mi pomógł wtedy haszysz z wymiotami i ogólnym rozjebaniem, no i na ile kwestia tego że waliłem wtedy 5 dni w tygodniu fetę xD bo aktualnie nawet z tolerancją jedna taka piguła potrafi mnie zniszczyć naprawdę ostro.
Także należy pamiętać że pojedyncze przypadki rozpierdolonych ćpunów nie zmieniają tego, że coś jest niebezpieczne.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.