ODPOWIEDZ
  • 516 / 111 / 7
23 października 2020niikolavvv pisze:
O to kozak, a jaki miałeś staż? Nie porobi mnie cała za mocno?
Żaden :)
Ja na pierwszy raz całego zarzucilem i było najlepiej jak tylko mogło być
Ale u ciebie może tyle nie trzeba moja waga to 68kg im mniej tym potrzebna mniejsza dawka przynajmniej teoretycznie
  • 161 / 8 / 0
czy na multi testach z apteki na mocz zwykłych wychodzi MDMA?
  • 226 / 20 / 0
25 października 2020yuck0 pisze:
czy na multi testach z apteki na mocz zwykłych wychodzi MDMA?
Na multi testach zazwyczaj jest tez tester MDMA, może są jakieś tanie multi testy które nie wykrywają MDMA ale 99% wykrywa tez emke
  • 853 / 263 / 0
Czasem może pokazać amfetamine.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 37 / 10 / 0
Polecam też zaopatrzyć się w tester typu SIN, jeśli ma się wątpliwości. Zawsze to jakiś wgląd w jakość substancji, nie jest drogi i jest wygodny oraz bardzo wydajny.
  • 3 / / 0
Czy jest jakiś sposób określenia czystości kryształu lub dropsów? Sposób określenia ze jest tam MDMA a nie cos innego?
  • 159 / 30 / 0
@mdmafun Na drugie pytanie masz odpowiedź dosłownie nad Twoim postem. Co do pierwszego to nie ma takiej możliwości, aby to zbadać w domu. Jedyna opcja to zajebać i się przekonać na własnej skórze. Mimo, że czystości w domu nie zbadasz, to dla pocieszenia powiem, że w dzisiejszych czasach bardzo trudno jest dostać kryształ o czystości mniejszej niż 70%. Ponadto MDMA w hurcie jest tak tanie, że nie opłaca się dodawać do piguł innych wypełniaczy, żeby mocniej klepało.
  • 2717 / 516 / 0
Zbadanie czy MDMA to aby na pewno MDMA -> testery SINu https://sklep.sin.org.pl/produkt/pelny-sin-test/
Zbadanie czystości - jedynie laboratorium https://checkit.wien/ lub https://energycontrol-international.org/
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1768 / 599 / 0
Mi się zdarzyło jednorazowo zjeść dwie piguły po 200mg bez tolerancji (pół roku przerwy) na zejściu z koksu i nie było "źle". Nie mogłem nic robić poza wiciem się w łóżku i przegryzłem kilka par skarpetek, bez nich już bym nie miał zębów 😆

Ale co ciekawe, cały ten dzień od rana paliłem haszysz z trawą z niewielkimi domieszkami tytoniu w jointach i mimo peaku MDMA, średnio co pół godziny wstawałem i powykręcany kręciłem kolejnego bata i szedłem palić. I dałem radę.

Także serio może się zdarzyć, że kogoś nie rozpierdoli do nieprzytomności i wymiotów taka dawka nawet bez tolerancji (ważyłem wtedy 78kg).

Chociaż też nie wiem na ile mi pomógł wtedy haszysz z wymiotami i ogólnym rozjebaniem, no i na ile kwestia tego że waliłem wtedy 5 dni w tygodniu fetę xD bo aktualnie nawet z tolerancją jedna taka piguła potrafi mnie zniszczyć naprawdę ostro.

Także należy pamiętać że pojedyncze przypadki rozpierdolonych ćpunów nie zmieniają tego, że coś jest niebezpieczne.
  • 25 / 2 / 0
Próbuję powtórzyć fazę jaką kiedyś miałam i nic.. wrzuciłam 3 piguły w ciągu nocy i króciutkie działanie, bardzo słabe. Nad ranem zasnęłam jak dziecko. Co jest nie tak? .. Dodam, że kiedyś po coco też nic, zupełnie nic.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.