Co do Twojego pytania odnośnie diazepamu. Z początku była to dawka 5mg raz dziennie lub raz na kilka dni. Przez te trzy/cztery lata medianą dziennej dawki było 10mg. Miałem kilka takich miesięcy, kiedy zamiast rolek przez miesiąc brałem alprę lub klony. Gdy w moje ręce trafiła paczka klonów 2mg lub alpry 2mg to po miesiącu magicznie znikała. Zawsze wracałem jednak do rolek 10mg. Udało mi się zejść, jednak mokre sny benzodiazepinowe wciąż mam.
Wziąłem tylko 1g żebym w robocie czasem nie odwalić maniany.
Minęły 3 godziny. Czuję przyjemne rozluźnienie w mięśniach, nie jestem spięty. Lęki i czarne myśli zeszły na boczny tor. Wszystko na co patrzę wydaje mi się lepsze (coś ala dziecięca ciekawość). Gadka na duży +, dialogi same się kleją i humor jakiś taki lepszy, czystszy umysł. Pewność siebie jest większa, załatwiłem w pracy kilka niepozalatwianych spraw.
W sobotę poleci 1,5g albo 2. Chcę tego używać max raz na tydzień, dwa na kryzysowe sytuacje albo wyrywanie panienek bo pisaliście, że ciągi są masakryczne i tolerancja za szybko rośnie.
15 października 2020Keprex pisze: Fruktoza, dzięki.
A jakie dawki fenibutu stosowałeś?
Ja jesteś uzależniony od benzodiazepin to bardzo łatwo na tym popłynąć.
Próbowałem też 2g z rana/po południu i wtedy po 5 dniach zjazd był wyraźnie lżejszy.
@Gulasznikov
Raczej ciężko po tym jakaś manianę odstawić, w takich normalnych dawkach 2-3g czuć wyraźnie działanie, ale przypałów jak na benzo czy alkoholu nie uświadczymy jeśli mamy poukładane w głowie :P
To też zdradliwe w fenibucie, bo nagle się okazuje że do pracy też nadaje się doskonale, zwłaszcza że ma w sobie wyraźną nutę stymulacji.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.