Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 9 / 0
Nie wiem skad robicie sobie teorie bycia oswieconym ja ani o tym nie pisalem ani nigdy tego nie czulem. A tak nawiasem mowiac to u mnie znieksztalcony odbior swiata i zdekszenie umyslu wystepowaly glownie w ciagach na wysokich i szamanskosci z deksa nie doswiadczalem przez sporadyczne tripy ktore zazwyczaj byly zwyczajnie mistycznym znieksztalceniem swiata wokol mnie, powrotu do wspomnien, i podrozowania w swoim umysle. Zapewne DXM z psychodelikow nie ma najwiekszego potencjalu w kontekscie pracy nad soba itp, jednak bardzo wiele mnie sama substancja nauczyla, pomijajac ze prawdopodobnie uratowala mi zycie.
Z opinii innych ludzi powstaje specyficzna tolerancja ktora usuwa mistycyzm zostawiajac puste odklejenie i standardowo - zwiekszenie dawek albo przerwa. A w traktowania DXM z apteki jako czegos zlego co powinno sie unikac przypominam o istnieniu benzo opio i wszelakich stymulantow ktore niszczą bardzo skuteczne i szybko. Tymek ja nie chce cie obrazic ale wyjezdzajac do mnie ze wierze w jakies oswiecenie po DXM, ze to jest klamstwo... mam wrazenie ze sam jestes niezle "oswiecony".
Moze spotkales osoby ktore byly pod wplywem DXM zbyt dlugo i zbyt czesto wiec z gory traktujesz wszystkich w ten sposob? Faktem jest ze DXM lubi czasem wbic do glowy dziwne rzeczy (moze dlatego ze to psychodelik a wiekszosc doswiaczen to efekt wyobrazni i podswiadomosci ?) i faktem jest ze w wielu kwestiach uswiadamia, pokazuje i pozwala dostrzec rzeczy ktore sa niewidoczne na codzien. Przyjemnosc na poziomie duchowym, spokój i uczucie pojednania zawsze beda w mojej glowie niezwykle ciekawym doswiadczeniem i watpie ze kiedys uznam to za cos zjebanego
  • 1744 / 574 / 0
Ty gościu, ale ja nie wyjechałem z tym że wierzysz w coś takiego, to Ty sobie urobiłeś chochoła do atakowania. Napisałem niektórzy, nie napisałem ani słowa o Tobie. To już podchodzi pod urojenia.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Co za roznica , czy substancja jest z apteki czy z osniezonych himalajskich szczytow Tybetu ? Ze opinia publiczna uwaza to za gimbodrag powinno byc dla nas blogoslawienstiwem , ze prawdziwe skarby sa na wyciagniecie reki a nie np. w cenie koksu ... :uwaga:
Chyba , ze chcecie przyszpanowac to faktycznie moze byc ciezko xD
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2532 / 600 / 0
Substancja jest substancja,nieważne czy ktoś z niej ulepił tabletki i wsadził w opakowanie z napisem tabletki na kaszel czy trzyma w samarkach w gaciach i nią rzuca.Ważne jest czym jest ta substacja i co daje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 3 / 0
Taa, na typa już nie działa substancja tak zajebiście jak kiedyś i ma chore sapy o "śmieszne tableteczki", oświecenie i brzydzenie się sobą. Jak dla mnie ćpańsko z apteki ma w chuj więcej plusów - łatwodostępne, bezprzypałowe, wiesz co żresz.
  • 2532 / 600 / 0
150+450 jak rozłożę to będzie większy ogar niż jakbym od razu wrzucil 600? Jak rozumiem może walnąć mocniej ale wszystko będzie na większym rozeznaniu co się w ogóle dzieje?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 179 / 0
Z cala pewnoscia jebnie mocniej. Dla mnie dorzucenie jednoczesnie wprowadza wiekszy rozpierdol i jednoczesnie wiecej pamietam z tripa ale ten rozpierdol potrafi byc tak ogromny ze ciezko czasem ogarnac.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1744 / 574 / 0
Jak chcesz trochę bardziej ogarniać, to możesz zarzucić czosnek przed tripem, a jeśli ma być większa dysocjacja i większy nieogar, spróbuj grejpfruta lub czarnego pieprzu.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 22 / 1
@TymekDymek Ile tego pieprzu i jak? Pod język czy od razu połykać?
  • 2532 / 600 / 0
Można zrobić bombę jak z fety i połknąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.