Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 9 / 0
Nie wiem skad robicie sobie teorie bycia oswieconym ja ani o tym nie pisalem ani nigdy tego nie czulem. A tak nawiasem mowiac to u mnie znieksztalcony odbior swiata i zdekszenie umyslu wystepowaly glownie w ciagach na wysokich i szamanskosci z deksa nie doswiadczalem przez sporadyczne tripy ktore zazwyczaj byly zwyczajnie mistycznym znieksztalceniem swiata wokol mnie, powrotu do wspomnien, i podrozowania w swoim umysle. Zapewne DXM z psychodelikow nie ma najwiekszego potencjalu w kontekscie pracy nad soba itp, jednak bardzo wiele mnie sama substancja nauczyla, pomijajac ze prawdopodobnie uratowala mi zycie.
Z opinii innych ludzi powstaje specyficzna tolerancja ktora usuwa mistycyzm zostawiajac puste odklejenie i standardowo - zwiekszenie dawek albo przerwa. A w traktowania DXM z apteki jako czegos zlego co powinno sie unikac przypominam o istnieniu benzo opio i wszelakich stymulantow ktore niszczą bardzo skuteczne i szybko. Tymek ja nie chce cie obrazic ale wyjezdzajac do mnie ze wierze w jakies oswiecenie po DXM, ze to jest klamstwo... mam wrazenie ze sam jestes niezle "oswiecony".
Moze spotkales osoby ktore byly pod wplywem DXM zbyt dlugo i zbyt czesto wiec z gory traktujesz wszystkich w ten sposob? Faktem jest ze DXM lubi czasem wbic do glowy dziwne rzeczy (moze dlatego ze to psychodelik a wiekszosc doswiaczen to efekt wyobrazni i podswiadomosci ?) i faktem jest ze w wielu kwestiach uswiadamia, pokazuje i pozwala dostrzec rzeczy ktore sa niewidoczne na codzien. Przyjemnosc na poziomie duchowym, spokój i uczucie pojednania zawsze beda w mojej glowie niezwykle ciekawym doswiadczeniem i watpie ze kiedys uznam to za cos zjebanego
  • 1744 / 574 / 0
Ty gościu, ale ja nie wyjechałem z tym że wierzysz w coś takiego, to Ty sobie urobiłeś chochoła do atakowania. Napisałem niektórzy, nie napisałem ani słowa o Tobie. To już podchodzi pod urojenia.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 596 / 0
Co za roznica , czy substancja jest z apteki czy z osniezonych himalajskich szczytow Tybetu ? Ze opinia publiczna uwaza to za gimbodrag powinno byc dla nas blogoslawienstiwem , ze prawdziwe skarby sa na wyciagniecie reki a nie np. w cenie koksu ... :uwaga:
Chyba , ze chcecie przyszpanowac to faktycznie moze byc ciezko xD
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2532 / 600 / 0
Substancja jest substancja,nieważne czy ktoś z niej ulepił tabletki i wsadził w opakowanie z napisem tabletki na kaszel czy trzyma w samarkach w gaciach i nią rzuca.Ważne jest czym jest ta substacja i co daje.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 3 / 0
Taa, na typa już nie działa substancja tak zajebiście jak kiedyś i ma chore sapy o "śmieszne tableteczki", oświecenie i brzydzenie się sobą. Jak dla mnie ćpańsko z apteki ma w chuj więcej plusów - łatwodostępne, bezprzypałowe, wiesz co żresz.
  • 2532 / 600 / 0
150+450 jak rozłożę to będzie większy ogar niż jakbym od razu wrzucil 600? Jak rozumiem może walnąć mocniej ale wszystko będzie na większym rozeznaniu co się w ogóle dzieje?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 776 / 179 / 0
Z cala pewnoscia jebnie mocniej. Dla mnie dorzucenie jednoczesnie wprowadza wiekszy rozpierdol i jednoczesnie wiecej pamietam z tripa ale ten rozpierdol potrafi byc tak ogromny ze ciezko czasem ogarnac.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1744 / 574 / 0
Jak chcesz trochę bardziej ogarniać, to możesz zarzucić czosnek przed tripem, a jeśli ma być większa dysocjacja i większy nieogar, spróbuj grejpfruta lub czarnego pieprzu.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 22 / 1
@TymekDymek Ile tego pieprzu i jak? Pod język czy od razu połykać?
  • 2532 / 600 / 0
Można zrobić bombę jak z fety i połknąć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.