9.02.2020. 13:15 Dzien pierwszy : jedyna używka to kubek kawy i tabaka
ciekawe ile mi sie uda zwłaszcza że zazwyczaj pękam po dniu/dwoch to góra , ale moze uda sie zaskoczyć samego siebie
napisałem tego posta i w tym momęcie koleżka sie odezwał do mnie z czasów szkolnych czy mam jak pomóc i że wpadnie na piwko i pogadamy , noi co już po detoksie ? a co mam mu odmówić i pić soczek ? .. kuźwa
Jezeli beda naciskac na cpanie, drwić z Ciebie, "nie badz pizdą itp" i nie macie wspolnych tematow oprocz picia itp to olac takich kumpli. Trzeba zmienic towarzystwo, otoczenie. Zostaną ci dla ktorych jestes wiecej niz typem do najebania się z.
09 lutego 2020Brutalny pisze: chce rzucic uzywki w chuj ale sie nie da
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.