9.02.2020. 13:15 Dzien pierwszy : jedyna używka to kubek kawy i tabaka
ciekawe ile mi sie uda zwłaszcza że zazwyczaj pękam po dniu/dwoch to góra , ale moze uda sie zaskoczyć samego siebie
napisałem tego posta i w tym momęcie koleżka sie odezwał do mnie z czasów szkolnych czy mam jak pomóc i że wpadnie na piwko i pogadamy , noi co już po detoksie ? a co mam mu odmówić i pić soczek ? .. kuźwa
Jezeli beda naciskac na cpanie, drwić z Ciebie, "nie badz pizdą itp" i nie macie wspolnych tematow oprocz picia itp to olac takich kumpli. Trzeba zmienic towarzystwo, otoczenie. Zostaną ci dla ktorych jestes wiecej niz typem do najebania się z.
09 lutego 2020Brutalny pisze: chce rzucic uzywki w chuj ale sie nie da
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.