Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
W jakim wieku zacząłeś/ęłaś ćpać?
Mniej niż 13
202
6%
13-15
1203
36%
16-17
1212
36%
18-19
412
12%
20-21
158
5%
22-23
72
2%
24-25
19
1%
26-27
21
1%
28-30
8
0%
Więcej niż 30
46
1%

Liczba głosów: 3353

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
mj najczęściej z wiadra 16, alkohol często i grubo około 18 przy tym piguły i koda/tramal
  • 778 / 179 / 0
Fajki - 8 lat %-D
alko - 13 lat
DXM - 14 lat
amfetamina - 16 lat
grzybki - 18 lat
Itd.. itd..
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 2831 / 616 / 0
Zaczęło się w wieku lat 13 od neuroleptyków.. :płacz:
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 35 / 20 / 0
Pierwszy kontakt z substancjami psychoaktywnymi (nie licząc kofeiny) w moim przypadku to papierosy w wieku 13 lat, potem pierwszy raz z marihuaną (14 lat) no i jakoś to poleciało, głównie przez ciekawość i chęć zdobycia nowych doświadczeń. A co ciekawe to alkohol dopiero w wieku około 17 lat, kiedy na koncie miałem już "cięższe rzeczy".
Ich habe wyjebane.
  • 44 / 11 / 0
Ja w sumie piwa niskoalkoholowe to nawet w wieku 5 lat pilem. Ale pozatym to 14lat papierosy/kawa/alkohol(tak do upicia) 15lat(marihuana), a w wieku 17 lat dopiero takie rzeczy jak amfetamina i inne.
  • 468 / 67 / 0
Nie licząć kilku milillitrów adwokatu czy piany z piwa w wieku 5-6 lat to DXM jakoś około 9.rż, może później (za szybko miałem niekontrolowany dostep do internetu, ciekawosc wziela górę) po jakichś 300mg deksa dla 9 latka nic nie tykałem jakoś do 11rż gdzie znalazłem w szafce lek z kodeiną, zażyłem może 90mg, spodobało mi się i raz na jakiś czas grzałem do 150mg (tak wiem, ale byłem wtedy bardzo głupi i nie zdawalem sobie sprawy z zagrożenia, nigdy nie miałem skręta i ogólnie bralem raczej odpowiedzialnie) Jestem jakimś niechlubnym rekordzistą? Próbuje się nie obwiniac za moją głupotę ale jest ciezko i codziennie myśle o tym co by bylo gdybym nie byl takim ciekawskim gówniakiem. Ma ktos podobnie?
Uwaga! Użytkownik NahoyCito jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 253 / 0
@NahoyCito 300mg dexa w wieku 9 lat? Pewnie jeszcze waga w okolicach 40kg żywej masy, srogo %-D Możesz coś więcej napisać? Skończyło się przypałem, czy coś?
Mnie to by chyba takie coś do końca życia popierdoliło.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 5199 / 919 / 0
Ja tak na serio zaczalem cpac w wieku 27 lat . Wczesniej czytalem forum ale trzymalem sie alko. Niestety, jak zaczalem to w stylu jakbym chcial nadrobic wszystkie te lata.
Staż niby krotki ale przerobilem ok 100 substancji.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 712 / 83 / 2
Ja pierwsze delikatne razy miałem w wieku 13 lat. Wtedy to trawka, DXM czy kodeina. Wszystko raz, dwa razy. Rozćpałem się dopiero w wieku 18-19 lat.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 98 / 0
Ja jeszcze nie zacząłem :psycho: :psycho: :psycho: tylko alkohol :mniam: :mniam: :mniam:
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.