W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
29 sierpnia 2020misspill pisze: Troszkę pukam się w czoło jak takie coś słyszę. W takiej sytuacji szybko następuje nawrót nałogu. Nie wiem czy masz jakieś szanse substytucji, kontaktuj się na Skype z Profesorem.
31 sierpnia 2020mniemanolog pisze: Ma ktoś może nr do lekarza? Jeżeli tak, to uprzejmie proszę o priv.
11 lipca 2020metadon1962 pisze: Można się łatwo zorientować, że na wizytę do psychiatry trudno się dostać nie tylko przez NFZ ale także prywatnie.
Nie każdy o tym wie dlatego odniosłem sie do powyższego zdania żeby osoby czytające temat i szukajacę pomocy wiedziały że jednak nie są w czarnej dupie.
Pozdrawiam
Wątek został podzielony na kwestie techniczne przystępowania do tego programu (czyli ten tutaj), oraz Wasze opinie i przeżycia związane z terapią w tym programie (→ terapia-z-mar-relacje-wnioski-opinie-ra ... 69616.html ).
Dzięki @TymekDymek za założenie tamtego tematu zawczasu.
Dalsze dyskusje na temat np. "jakie leki dostałem", albo "profesor jest taki-śmaki" będą nagradzane ostrzeżeniami.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.