Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 911 / 0
10 sierpnia 2020Aughoria pisze:
ile dni/tygodni na oko pod rzad moge leciec z rolkami po 10 mg dzien i odstawic i nie miec jakis znaczacyc efektow odstawienia ?
2 tygodnie maksymalnie...ale i tak polecisz dłużej %-D .Tak już maja benzosy :tabletki: do siebie.Polecimy z mini ciągiem i budzimy się po paru latach w silnym uzależnieniu.Oczywiście nie życzę Ci tego, ale miej to na uwadze.Podchodź do tego z głową.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 18 / / 0
mam to na uwadze , rolki to moje pierwsze apteczne benzo i bardzo mi smakuje : D po dwoch piatkach czuje sie poprostu zajebiscie , dzialanie nie jest zbyt nachalne a wyczuwalne w moim przypadku , nie lubie mocnych faz , lubie poprostu sie dobrze czuc . czego „nie mocnego” jeszcze moglbym sprobowac ??
  • 612 / 187 / 0
@Aughoria bromazepam. Bardzo dobra, dość lajtowa benzodiazepina, jedna z najbardziej prospołecznych, działa moim zdaniem fajniej ale i krócej od diazepamu. Na początek 3 mg.
  • 18 / / 0
a jaki lek najeekonomiczniej wychodzi ?? lexotan sedam ??

Edit - wyciąłem cytat - starysteve
  • 612 / 187 / 0
Zwykle sedam ale musisz pytać. PS Nie cytuj posta bezpośrednio nad swoim
  • 18 / / 0
a czy dawki benzosow sie na siebie nakladaja ??? pare dni rolek pod rzad i na przyklad 3 mg bromka rano a potem z 5 mg wiczorem , to czy te trzy bedzie mialo jakies znaczenie na te piec ? w sensie czy sie „skumuluje” bo okres poltrwania dlugi dlatego mnie to zastanawia
  • 1106 / 221 / 0
No trudno żeby się nie nakładały, ale po takim czasie już nie będzie to odczuwalne, tym bardziej przy bromku. Może w przypadku rolek, czy klonów i przy niskiej tolerancji, to po dawce rano może i by ktoś lekko odczuł różnicę biorąc ponownie za te kilka godzin, ale nawet jeśli, to będzie bliżej granicy placebo niż wyraźnego działania. Ogólnie dorzutek z benzo po 2-3h już w sumie nie czuję.
Fizycznie oczywiście się kumuluje w organizmie, ale jak np. diazepam utrzymuje się kilka dni, to trudno żeby wpływał jak "na dorzutkę" przy kolejnych dawkach. Mówimy oczywiście o działaniu rekreacyjnym, działanie przeciwlękowe itp. (zależnie od leku) w jakimś tam stopniu się utrzymuje.
  • 473 / 29 / 0
Pytanie na szybko mam grejfruta owoc po jakim czasie od zjedzenia zarzucić 10 mg Rolek żeby siła była potrójna jak piszą w ulotce ale żeby nie zasnąć?
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Heh, żeby to było takie wzmocnienie jak straszą w ulotkach, to bym nie musiał co trochę zbijać tolerancji. Oczywiście w jakimś tam stopniu wzmacnia, ale u mnie bardzo szybko traci te właściwości, a z tą potrójną siłą to cię troche poniosło, nie wiem skąd takie info.
  • 470 / 43 / 0
czy jest możliwe dostać recke na roleczki dla agresywnego kota od weterynarza?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.