Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
13 sierpnia 2020OscarAcostaZeta pisze: Sprawa wyglada następująco, od jakiś 4 tygodni brałem nieregularnie alpre i klony. alpry nie biorę od 1,5 tygodnia z nią zdarzały mi się ciągi 5 dniowe max 1,5mg dziennie raczej 0,5-1mg.
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
W związku z tym mam pytanie odnośnie BHP brania benzo. Jakie maksymalne ciągi i jakie minimalne przerwy między nimi powinne być, żeby skręt po benzo znać tylko z opowiadań. Domyślam się, że żeby 100% pewność mieć to poprostu nie brać :) ale chodzi o minimalizacje możliwości wystąpienia skręta.
A tak poważnie jak sobie dobrze nie radzicie to znajdźcie fajnego lekarza (nie psychoterapeute, psychiatre). Mój pierwszy przepisał mi amizepin, cloranxen, chlopropotixen. Czysty debil - wystarczyło relanium (nawet 2 mg bo nie znałem się z tą grupą leków)
Uważajcie na zjebanych lekarzy. Mój obecny powiedział, że się dokształci bo wiem trochę więcej niż on w tej dziedzinie. No i fajnie, szczery fajny człowiek.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.