Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
13 sierpnia 2020OscarAcostaZeta pisze: Sprawa wyglada następująco, od jakiś 4 tygodni brałem nieregularnie alpre i klony. alpry nie biorę od 1,5 tygodnia z nią zdarzały mi się ciągi 5 dniowe max 1,5mg dziennie raczej 0,5-1mg.
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
W związku z tym mam pytanie odnośnie BHP brania benzo. Jakie maksymalne ciągi i jakie minimalne przerwy między nimi powinne być, żeby skręt po benzo znać tylko z opowiadań. Domyślam się, że żeby 100% pewność mieć to poprostu nie brać :) ale chodzi o minimalizacje możliwości wystąpienia skręta.
A tak poważnie jak sobie dobrze nie radzicie to znajdźcie fajnego lekarza (nie psychoterapeute, psychiatre). Mój pierwszy przepisał mi amizepin, cloranxen, chlopropotixen. Czysty debil - wystarczyło relanium (nawet 2 mg bo nie znałem się z tą grupą leków)
Uważajcie na zjebanych lekarzy. Mój obecny powiedział, że się dokształci bo wiem trochę więcej niż on w tej dziedzinie. No i fajnie, szczery fajny człowiek.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.