Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
13 sierpnia 2020OscarAcostaZeta pisze: Sprawa wyglada następująco, od jakiś 4 tygodni brałem nieregularnie alpre i klony. alpry nie biorę od 1,5 tygodnia z nią zdarzały mi się ciągi 5 dniowe max 1,5mg dziennie raczej 0,5-1mg.
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
W związku z tym mam pytanie odnośnie BHP brania benzo. Jakie maksymalne ciągi i jakie minimalne przerwy między nimi powinne być, żeby skręt po benzo znać tylko z opowiadań. Domyślam się, że żeby 100% pewność mieć to poprostu nie brać :) ale chodzi o minimalizacje możliwości wystąpienia skręta.
A tak poważnie jak sobie dobrze nie radzicie to znajdźcie fajnego lekarza (nie psychoterapeute, psychiatre). Mój pierwszy przepisał mi amizepin, cloranxen, chlopropotixen. Czysty debil - wystarczyło relanium (nawet 2 mg bo nie znałem się z tą grupą leków)
Uważajcie na zjebanych lekarzy. Mój obecny powiedział, że się dokształci bo wiem trochę więcej niż on w tej dziedzinie. No i fajnie, szczery fajny człowiek.
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.