Ale wczoraj wzięły mnie lęki i coś mnie podkusiło. Wzięłam koło 21 2x15mg. Myślałam, że mnie otumani i na tym koniec. O 22 już ledwo wtoczyłam się na piętro. Ścięło mnie momentalnie, do tego stopnia, że w nocy miałam problem, żeby dojść do toalety, a rano nie mogłam zwlec się z łóżka. Ba, teraz jestem jak zombie, nieprzytomna. Wzięłam jakieś pobudzacze, ale nogi nadal jak z waty, oczy nieprzytomne.
Nie wiem czy miałam wczoraj gorszy dzień, czy coś mi się pozmieniało, że lek, który wcześniej mogłam w dzień łyknąć i nic, zadziałał jak zolpidem po dwumiesięcznej przerwie od stosowania.
czasami mam wrażenie że magiki z przychodni naprawdę wiedzą więcej i widzą więcej niż nam się wydaje, pozostaje nam im zaufać.
A i jeszcze jedno... Zależy mi na barwnych snach... Co polcacie???
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.