Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 593 / 37 / 0
Ehhh noo ciezki nałóg, jeszcze z 2-3 miechy i rok pyknie od pierwszego Thiocodinu :d
Ale mysle jeszcze nad dzisiejszym dniu zeby przyjebac 480mg Thio (2opak) na raz przy tej Wenli 75mg - moze dzisiaj by sie udalo z tym.

PS: ile mniej wiecej zrobic przerwe z antydepem gdybym chcial kodeine bez niego przyjebac? Ten sam dzien styknie, tylko poprostu rano wenli mie brac?
  • 8103 / 911 / 0
@Swiezzy
Jak raz nie weźmiesz to nic nie pomoże bo i tak utrzymuje się we krwi.Byś musiał nie brać z 2-3 tygodnie do całkowitego oczyszczenia z Wanlafaksyny.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 593 / 37 / 0
@UJebany
Myślisz że próba 480mg może pozytywnie przy tej wenli wejść? Skoro z 320mg wczoraj było tylko uspokojenie?
Dodam że nigdy 480mg na raz nie wpierdzielałem. Czy prędzej spróbować coś w stylu 360mg ?

Tylko pewnie tolerka w chuj podbije do góry
  • 65 / 6 / 0
@Swiezzy a przed wenla kodeina na Ciebie normalnie działała?
  • 593 / 37 / 0
@Purpleboy670
Powiem tak, pierwszy raz zarzuciłem 300mg + dorzuciłem później chyba z 240mg (nie potrzebna dorzutka) działało od pierwszego razu.
No to latałem tak na 300mg czy to 2x syrop czy tabletki, działało.
Poźniej z 2 tyg nie brałem, to odczuwałem juz coś po 120-150mg i mi to stykało.
Później przerwy kilku dniowe do 1.5tyg przerwy.
I od jakiegoś tam momentu po tyg przerwy np. 150-240mg nie działało, a bardziej wkurwiony chodziłem, oszołomiony, ciężko było się skupić, łeb mnie bolał z różnych stron.
Byłem na wenlafaksynie z 8 miesiecy temu i działała koda, poźniej przestałęm brać leki i też działała. A z tydzien temu brałem to nic a nic i tak do jakiś 8prób wcześniej.
Z jakimś jednym - dwoma piffkami fajnie działała, nie grzało, ale był taki dystatns do rzeczywistości.
Dziwna sprawa..
Na wenli nigdy nie przekraczałem 75mg antydepa.
  • 65 / 6 / 0
@Swiezzy no to serio dziwna sprawa. Ja często chodziłem wkurwiony, oszołomiony i ciężko było się skupić jak dostałem reakcji histaminowej bo zarzuciłem za dużo po przerwie i wcale nie było fajnie wtedy.
  • 593 / 37 / 0
ide, spróbuje 360mg zajebać.
  • 684 / 26 / 0
28 lipca 2020Swiezzy pisze:
@UJebany
Myślisz że próba 480mg może pozytywnie przy tej wenli wejść? Skoro z 320mg wczoraj było tylko uspokojenie?
Dodam że nigdy 480mg na raz nie wpierdzielałem. Czy prędzej spróbować coś w stylu 360mg ?

Tylko pewnie tolerka w chuj podbije do góry
Ja biorę Anafranil, lek z innej grupy ale Effectin jest jakby dzieckiem Anafranilu, mającym podobne działanie przy zminimalizowaniu efektów ubocznych. Powiem tak. Początkowe moje próby z kodą były chujowe. Brałem po 300-400 żeby na chwilę zagrzało. Sam nie wiem po co to w ogóle brałem. No ale chuj. Dorzuciłem DXM i prometazynę. Cóś jakby lepiej, ale też marnie. Coś tam grzało, raz mocniej, raz słabiej. Jakoś polubiłem tą lekką euforię. Potem zacząłem walić Kratom. To już kopa miało. Ale drogo wychodzi bo pewnie dzięki Anafranilowi wkręca mnie dopiero 30-40g. Wychodzi 200€ na miesiąc. I to tak żeby żona nie zauważyła braku kasy. Dla niej jestem trzeźwiejącym alkoholikiem. Niech trwa w niewiedzy. Teraz zrobiłem przerwę od kratomu i wróciłem do kody. I biorę tak: DXM 90mg dwie godziny przed, 45 minut przed wrzucam łychę pieprzu (nie wiem czy to coś daje ale przyzwyczaiłem się do tego) i 20 minut przed wrzucam 100 promerazyny i 2mg klona pod język. I do tego 600mg kody. I wreszcie napierdala aż miło. A i Kratom zamówiłem, jutro przyjdzie, spróbuję jakoś to pomiksować i zobaczymy co będzie 😉.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 384 / 39 / 0
25 lipca 2020pospolitypijak pisze:
Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
Co najmniej dwie godziny nic nie jeść oczywiście można coś przegryźć, nie jest powiedziane nic zupełnie pół kromeczki a nawet DWIE SZKLANKI CIEPŁEJ WODY NA ROZRUSZANIE ŻOŁĄDKA JAK NAJBARDZIEJ WSKAZANE
25 lipca 2020Swiezzy pisze:
Zastanawia mnie fakt z kodeiną, że od jakiś 6-8 razy kodeina jakby nie działa na mnie.
Na początku wszystko pięknie ładnie fajnie w dawce 300mg a nawet wiecej do 500mg+ (rozkruszonych tablet z wodą) działało i to od pierwszego razu, czasami z dodatkiem paru piwek. Teraz po dłuższej przerwe ostatnie razy próbuje Thiocodin(150mg - 240mg)całe tabsy / rozgryzione z samą Colą bez alko i nie działa, tylko ból głowy dostaję, lekkie napięcie psychiczne, wyłącza mi się myślenie, głubię wątki na chwileczke i dostaję wkurwu że nie działa.
I to i tak dziwnie ze mną bo wdupce 180mg i dupa, zjem 150mg coś tam smyra fazką ale chwilutke i nic wiecej.
O co chodzi? Tak skakam po tych dawkach 150-240mg i pyta jest, mialem dziś 300mg zajebać ale już apteka zamknięta a dalej mi się motać nie chce.
Taka śmieszna sytuacja wczoraj w aptece - podbijam po Thio 240mg a aptekarz do mnie że pasowałoby na detox iść.. xd i beczka ze mną bo codziennie tam jestem ostatnio XD
Dodam że stosuje 75mg wenlafaksyny od 3tygodni.
Zrób sobie przerwę minimum półtora miesiąca od wenlafaksyny i zarzuć 3 dziesiątki thico gryzione. Powinno Cię nieźle ściuprać. Tak brałem wenle i cholernie tłumi kode.

p.s. Dziś pierwszy dzień od niewiadomo ilu miesięcy nie byłem w aptekach po thico. Powód? Po prostu mi się już nie chciało.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 593 / 37 / 0
@NicNieBralem2000
Nie bede robił przerwy od Wenli bo dopiero mija 3 tydzien jak ją spowrotem biorę i tyle co i ta senność zeszła i coś tam chyba działa sobie w tle. Wolalbym już Kode zostawić na jakiś czas i chyba tak zrobie bo właśnie ostatnie pieniądze wyjebałem na 360mg.
Rozkruszyłem zalałem wodą, cukier, cytrynka, sok malinowy i mija 10min i coś chyba wchodzi, ale mam nadzieje że na dłużej wejdzie.
PS: od tygodnia zacząłem się pocić po tej wenki dosyć konkretnie, byłem teraz tylko w dwóch aptekach i cały mokrusieńki jestem - powiedzieć o tym lekarzowi ? Czy jeszcze chwile sie pomęczyć z tym?? Kiedyś tez tak się pociłem jak jadłem wenlafaksyne.
W nocy najgorzej jest, wiatrak jedynie człowieka ratuje.
Zablokowany
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.