Ale mysle jeszcze nad dzisiejszym dniu zeby przyjebac 480mg Thio (2opak) na raz przy tej Wenli 75mg - moze dzisiaj by sie udalo z tym.
PS: ile mniej wiecej zrobic przerwe z antydepem gdybym chcial kodeine bez niego przyjebac? Ten sam dzien styknie, tylko poprostu rano wenli mie brac?
Jak raz nie weźmiesz to nic nie pomoże bo i tak utrzymuje się we krwi.Byś musiał nie brać z 2-3 tygodnie do całkowitego oczyszczenia z Wanlafaksyny.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Myślisz że próba 480mg może pozytywnie przy tej wenli wejść? Skoro z 320mg wczoraj było tylko uspokojenie?
Dodam że nigdy 480mg na raz nie wpierdzielałem. Czy prędzej spróbować coś w stylu 360mg ?
Tylko pewnie tolerka w chuj podbije do góry
Powiem tak, pierwszy raz zarzuciłem 300mg + dorzuciłem później chyba z 240mg (nie potrzebna dorzutka) działało od pierwszego razu.
No to latałem tak na 300mg czy to 2x syrop czy tabletki, działało.
Poźniej z 2 tyg nie brałem, to odczuwałem juz coś po 120-150mg i mi to stykało.
Później przerwy kilku dniowe do 1.5tyg przerwy.
I od jakiegoś tam momentu po tyg przerwy np. 150-240mg nie działało, a bardziej wkurwiony chodziłem, oszołomiony, ciężko było się skupić, łeb mnie bolał z różnych stron.
Byłem na wenlafaksynie z 8 miesiecy temu i działała koda, poźniej przestałęm brać leki i też działała. A z tydzien temu brałem to nic a nic i tak do jakiś 8prób wcześniej.
Z jakimś jednym - dwoma piffkami fajnie działała, nie grzało, ale był taki dystatns do rzeczywistości.
Dziwna sprawa..
Na wenli nigdy nie przekraczałem 75mg antydepa.
28 lipca 2020Swiezzy pisze: @UJebany
Myślisz że próba 480mg może pozytywnie przy tej wenli wejść? Skoro z 320mg wczoraj było tylko uspokojenie?
Dodam że nigdy 480mg na raz nie wpierdzielałem. Czy prędzej spróbować coś w stylu 360mg ?
Tylko pewnie tolerka w chuj podbije do góry
Paweł
25 lipca 2020pospolitypijak pisze: Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
25 lipca 2020Swiezzy pisze: Zastanawia mnie fakt z kodeiną, że od jakiś 6-8 razy kodeina jakby nie działa na mnie.
Na początku wszystko pięknie ładnie fajnie w dawce 300mg a nawet wiecej do 500mg+ (rozkruszonych tablet z wodą) działało i to od pierwszego razu, czasami z dodatkiem paru piwek. Teraz po dłuższej przerwe ostatnie razy próbuje Thiocodin(150mg - 240mg)całe tabsy / rozgryzione z samą Colą bez alko i nie działa, tylko ból głowy dostaję, lekkie napięcie psychiczne, wyłącza mi się myślenie, głubię wątki na chwileczke i dostaję wkurwu że nie działa.
I to i tak dziwnie ze mną bo wdupce 180mg i dupa, zjem 150mg coś tam smyra fazką ale chwilutke i nic wiecej.
O co chodzi? Tak skakam po tych dawkach 150-240mg i pyta jest, mialem dziś 300mg zajebać ale już apteka zamknięta a dalej mi się motać nie chce.
Taka śmieszna sytuacja wczoraj w aptece - podbijam po Thio 240mg a aptekarz do mnie że pasowałoby na detox iść.. xd i beczka ze mną bo codziennie tam jestem ostatnio XD
Dodam że stosuje 75mg wenlafaksyny od 3tygodni.
p.s. Dziś pierwszy dzień od niewiadomo ilu miesięcy nie byłem w aptekach po thico. Powód? Po prostu mi się już nie chciało.
Nie bede robił przerwy od Wenli bo dopiero mija 3 tydzien jak ją spowrotem biorę i tyle co i ta senność zeszła i coś tam chyba działa sobie w tle. Wolalbym już Kode zostawić na jakiś czas i chyba tak zrobie bo właśnie ostatnie pieniądze wyjebałem na 360mg.
Rozkruszyłem zalałem wodą, cukier, cytrynka, sok malinowy i mija 10min i coś chyba wchodzi, ale mam nadzieje że na dłużej wejdzie.
PS: od tygodnia zacząłem się pocić po tej wenki dosyć konkretnie, byłem teraz tylko w dwóch aptekach i cały mokrusieńki jestem - powiedzieć o tym lekarzowi ? Czy jeszcze chwile sie pomęczyć z tym?? Kiedyś tez tak się pociłem jak jadłem wenlafaksyne.
W nocy najgorzej jest, wiatrak jedynie człowieka ratuje.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.