Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 280 / 14 / 0
Ile wstrzymać się od jedzenia po wypiciu antków trzech. 30 min styka?
  • 8103 / 911 / 0
Troszkę ponad godzinę wystarczy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 515 / 110 / 7
No nie mogę uwierzyć mam tolerke 450mg dziś poszło tylko 390 a porobiło najlepiej w życiu nieprzewidywalna ta koda jednak
  • 593 / 37 / 0
Zastanawia mnie fakt z kodeiną, że od jakiś 6-8 razy kodeina jakby nie działa na mnie.
Na początku wszystko pięknie ładnie fajnie w dawce 300mg a nawet wiecej do 500mg+ (rozkruszonych tablet z wodą) działało i to od pierwszego razu, czasami z dodatkiem paru piwek. Teraz po dłuższej przerwe ostatnie razy próbuje Thiocodin(150mg - 240mg)całe tabsy / rozgryzione z samą Colą bez alko i nie działa, tylko ból głowy dostaję, lekkie napięcie psychiczne, wyłącza mi się myślenie, głubię wątki na chwileczke i dostaję wkurwu że nie działa.
I to i tak dziwnie ze mną bo wdupce 180mg i dupa, zjem 150mg coś tam smyra fazką ale chwilutke i nic wiecej.
O co chodzi? Tak skakam po tych dawkach 150-240mg i pyta jest, mialem dziś 300mg zajebać ale już apteka zamknięta a dalej mi się motać nie chce.
Taka śmieszna sytuacja wczoraj w aptece - podbijam po Thio 240mg a aptekarz do mnie że pasowałoby na detox iść.. xd i beczka ze mną bo codziennie tam jestem ostatnio XD
Dodam że stosuje 75mg wenlafaksyny od 3tygodni.
  • 16 / 4 / 0
Pytanko. Czy koda brana przez trzy dni w dawkach srednio 200 mg wyjdzie w multi testach na nastepny dzien? to ze wyjdzie jako majka wiem ale nie wiem czy wyjdzie jako majka po braniu tak krotko i w tak malych dawkach.
  • 8103 / 911 / 0
@hydromax
Mi po około 3 tygodniach na testach na mocz.morfina wyszła negatywnie.Nie wiem jakim cudem.Dawki jakie brałem to 100 mg - 150 mg.
W wieku lat piętnastu
  • 5229 / 931 / 0
25 lipca 2020Swiezzy pisze:
Zastanawia mnie fakt z kodeiną, że od jakiś 6-8 razy kodeina jakby nie działa na mnie.
Na początku wszystko pięknie ładnie fajnie w dawce 300mg a nawet wiecej do 500mg+ (rozkruszonych tablet z wodą) działało i to od pierwszego razu, czasami z dodatkiem paru piwek. Teraz po dłuższej przerwe ostatnie razy próbuje Thiocodin(150mg - 240mg)całe tabsy / rozgryzione z samą Colą bez alko i nie działa, tylko ból głowy dostaję, lekkie napięcie psychiczne, wyłącza mi się myślenie, głubię wątki na chwileczke i dostaję wkurwu że nie działa.
I to i tak dziwnie ze mną bo wdupce 180mg i dupa, zjem 150mg coś tam smyra fazką ale chwilutke i nic wiecej.
O co chodzi? Tak skakam po tych dawkach 150-240mg i pyta jest, mialem dziś 300mg zajebać ale już apteka zamknięta a dalej mi się motać nie chce.
Taka śmieszna sytuacja wczoraj w aptece - podbijam po Thio 240mg a aptekarz do mnie że pasowałoby na detox iść.. xd i beczka ze mną bo codziennie tam jestem ostatnio XD
Dodam że stosuje 75mg wenlafaksyny od 3tygodni.
Wiesz co. Wenla mogła zaskoczyć i tlumi kode.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 593 / 37 / 0
@ledzeppelin2
Może i zaskoczyła jako tako, ale chlałem ostatnio 2dni i i trochę to działanie wenli zeszło, dzisiaj po 3 dniach na trzeźwo jest już spowrotem lepiej.
Ale co ciekawe przed wenlą właśnie miałem tak samo objawy co tam wyżej napisałem.
To co teraz robić? Poszperać z dawką w sensie spróbować tych 300mg czy może spróbować jakiś 100mg lub dać sobie spokój na jakiś czas jak tą wenlą się podleczam.
  • 8103 / 911 / 0
@Swiezzy
Daj sobie spokój.Najwyraźniej na wenli koda działa słabo.Podlecz się antydepresantem i wtedy spróbuj kody.
Ale jednego nie rozumiem, najpierw się chcesz leczyć a później ćpać, żeby zniszczyć okres terapeutyczny ? :cojest:
W wieku lat piętnastu
  • 596 / 79 / 0
Jaka jest idealna dawka na 70-kilogramowego 23-latka bez tolerancji dzień po 450 mg DXM (afterglow).
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Zablokowany
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.