Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Na początku wszystko pięknie ładnie fajnie w dawce 300mg a nawet wiecej do 500mg+ (rozkruszonych tablet z wodą) działało i to od pierwszego razu, czasami z dodatkiem paru piwek. Teraz po dłuższej przerwe ostatnie razy próbuje Thiocodin(150mg - 240mg)całe tabsy / rozgryzione z samą Colą bez alko i nie działa, tylko ból głowy dostaję, lekkie napięcie psychiczne, wyłącza mi się myślenie, głubię wątki na chwileczke i dostaję wkurwu że nie działa.
I to i tak dziwnie ze mną bo wdupce 180mg i dupa, zjem 150mg coś tam smyra fazką ale chwilutke i nic wiecej.
O co chodzi? Tak skakam po tych dawkach 150-240mg i pyta jest, mialem dziś 300mg zajebać ale już apteka zamknięta a dalej mi się motać nie chce.
Taka śmieszna sytuacja wczoraj w aptece - podbijam po Thio 240mg a aptekarz do mnie że pasowałoby na detox iść.. xd i beczka ze mną bo codziennie tam jestem ostatnio XD
Dodam że stosuje 75mg wenlafaksyny od 3tygodni.
Mi po około 3 tygodniach na testach na mocz.morfina wyszła negatywnie.Nie wiem jakim cudem.Dawki jakie brałem to 100 mg - 150 mg.
W wieku lat piętnastu
25 lipca 2020Swiezzy pisze: Zastanawia mnie fakt z kodeiną, że od jakiś 6-8 razy kodeina jakby nie działa na mnie.
Na początku wszystko pięknie ładnie fajnie w dawce 300mg a nawet wiecej do 500mg+ (rozkruszonych tablet z wodą) działało i to od pierwszego razu, czasami z dodatkiem paru piwek. Teraz po dłuższej przerwe ostatnie razy próbuje Thiocodin(150mg - 240mg)całe tabsy / rozgryzione z samą Colą bez alko i nie działa, tylko ból głowy dostaję, lekkie napięcie psychiczne, wyłącza mi się myślenie, głubię wątki na chwileczke i dostaję wkurwu że nie działa.
I to i tak dziwnie ze mną bo wdupce 180mg i dupa, zjem 150mg coś tam smyra fazką ale chwilutke i nic wiecej.
O co chodzi? Tak skakam po tych dawkach 150-240mg i pyta jest, mialem dziś 300mg zajebać ale już apteka zamknięta a dalej mi się motać nie chce.
Taka śmieszna sytuacja wczoraj w aptece - podbijam po Thio 240mg a aptekarz do mnie że pasowałoby na detox iść.. xd i beczka ze mną bo codziennie tam jestem ostatnio XD
Dodam że stosuje 75mg wenlafaksyny od 3tygodni.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Może i zaskoczyła jako tako, ale chlałem ostatnio 2dni i i trochę to działanie wenli zeszło, dzisiaj po 3 dniach na trzeźwo jest już spowrotem lepiej.
Ale co ciekawe przed wenlą właśnie miałem tak samo objawy co tam wyżej napisałem.
To co teraz robić? Poszperać z dawką w sensie spróbować tych 300mg czy może spróbować jakiś 100mg lub dać sobie spokój na jakiś czas jak tą wenlą się podleczam.
Daj sobie spokój.Najwyraźniej na wenli koda działa słabo.Podlecz się antydepresantem i wtedy spróbuj kody.
Ale jednego nie rozumiem, najpierw się chcesz leczyć a później ćpać, żeby zniszczyć okres terapeutyczny ?
W wieku lat piętnastu
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.