Pregabalina znosi świetnie odstawianie Tramalu - to mogę potwierdzić.
Drażliwość i ból ustępują. Psychiczna chęć wzięcia Tramalu również.
W moim przypadku lekko zamulała. Wzrok po pregabalinie się rozjeżdża. Ciało jest rozluźnione.
Myślę, że dla wielu może być ona ratunkiem. Sam obawiałbym się jednak stosować ją dłużej niż 2 tygodnie (że względu na możliwość uzależnienia).
Leczniczo stosowałam dawki do 900 mg na dobę, schodzenie z nich nie stanowiło problemu. Nie wiem jak będzie teraz, zdarza mi się przekraczać 2000 mg i – nawiązując do pierwszego postu – nie dobrnęłam do granicy, przy której zwiększanie dawki nie przynosiłoby korzystnego efektu. Polecam spróbować.
02 lipca 2020michass90 pisze: Niestety Pregabalina idealnie nadaje sie do mixu z opio ..:/ ale fakt jak ktoś nie potrzebuje pregabaliny z względu na leki itp to nie warto zaczynać tej przygody bo może uzależnić rownie mocno jak opio ..
Przez jaki czas brałeś wspomniane dawki pregabaliny? Czy po detoksie na pregabalinie wystąpiły jakieś efekty uboczne?
U mnie niwelowały takie objawy jak: ogromny dół, ból mięśni, bezsenność. O dziwo potrafiła nawet przezwyciężyć totalny brak siły do podniesienia się z łóżka.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.