Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Myślę że będzie to linefor od polpharma, jadłem je i maiły biało czerwony plastik z ilością w mg na otoczce.
25 czerwca 2020michass90 pisze: Mam pytanko jeśli chodzi o pregabe .. wiem ze jest sporo " firm " produkujacych ją.. sandoz , pfizer , itp całą lista powie mi ktoś z ktorej moga byc tabletki wyglądu bialo-czerwonego kapsulki z napisana dawką np 75 albo 150 ? Miałem je w szpitalu i byłem mega z nich zadowolony i to nie było placebo była wyraźna różnica w działaniu.. wygląd oczu był nawet inny bardzo podobne jak na bombie .. pomoże ktoś?
25 czerwca 2020ToMashov pisze: @Marcins96 A długo brałeś tak ogólnie Pregabe ? Ja właśnie zaczynam mieć to samo, mam takie uczucie jakby męczyła mnie powoli ta cała " terapia ", na początku wręcz dawała kopa do życia. Tyle, że jak ja zarzucę dropsa to jakby czas przyśpieszał i mam
troche większą ochotę coś robić, ale jak wstaję rano to mija półtorej godziny zanim się ocknę i mam wrażenie, że poprzedniego dnia zrobiłem z 2 piwka pod wieczór.
Biorę na co dzień na nerwicę lękową i chwalę sobie. Cały lęk mi minął.
Rekreacyjnie polecam cały listek. Haj trwa cały dzień ( u mnie) porównywalny małych dawek cmc i większych alko (w sensie eurofii) ale bez upojenia.
Wcześniej łykałem hydroksyzynę ale ta okazała się niewypałem. Zdecydowanie za słaby lek.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.