Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Myślę że będzie to linefor od polpharma, jadłem je i maiły biało czerwony plastik z ilością w mg na otoczce.
25 czerwca 2020michass90 pisze: Mam pytanko jeśli chodzi o pregabe .. wiem ze jest sporo " firm " produkujacych ją.. sandoz , pfizer , itp całą lista powie mi ktoś z ktorej moga byc tabletki wyglądu bialo-czerwonego kapsulki z napisana dawką np 75 albo 150 ? Miałem je w szpitalu i byłem mega z nich zadowolony i to nie było placebo była wyraźna różnica w działaniu.. wygląd oczu był nawet inny bardzo podobne jak na bombie .. pomoże ktoś?
25 czerwca 2020ToMashov pisze: @Marcins96 A długo brałeś tak ogólnie Pregabe ? Ja właśnie zaczynam mieć to samo, mam takie uczucie jakby męczyła mnie powoli ta cała " terapia ", na początku wręcz dawała kopa do życia. Tyle, że jak ja zarzucę dropsa to jakby czas przyśpieszał i mam
troche większą ochotę coś robić, ale jak wstaję rano to mija półtorej godziny zanim się ocknę i mam wrażenie, że poprzedniego dnia zrobiłem z 2 piwka pod wieczór.
Biorę na co dzień na nerwicę lękową i chwalę sobie. Cały lęk mi minął.
Rekreacyjnie polecam cały listek. Haj trwa cały dzień ( u mnie) porównywalny małych dawek cmc i większych alko (w sensie eurofii) ale bez upojenia.
Wcześniej łykałem hydroksyzynę ale ta okazała się niewypałem. Zdecydowanie za słaby lek.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.