Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Palenie benzodiazepin to ciekawa i szybka forma przyjmowania, nie wiem tylko jak zrobić taki liquid. Skruszyć tabsy na miał dodać do liquidu i wymieszać? :tabletki: Czy zrobić roztwór czystej benzodiazepiny i go dolać do liquidu. Jeśli się da to jak zrobić taki roztwór? Może inne pomysły? :flaszka:
  • 119 / 8 / 0
Przyjmując, że przypaleniu wydajność rośnie, trudno byłoby ustalić dawkowanie. W sensie ile i w jakiej ilości rozpuścić, żeby krzywdy sobie nie zrobić. Ja wiem, że LD benzo mają wysokie ale można łatwo zrobić coś głupiego i nie wiem... z tymi receptorami GABA to ja bym ostrożnie podchodził.

Jaki miałeś pomysły na proporcje?

Da się zrobić tak, że rozpuszczasz benzo w glikolu propylenowym i tadam, gotowe. Wcześniej oczywiście jakoś pozbywając się masy tabletkowej. A jeśli się w glikolu nie rozpuszcza, to odrobina spirytusu powinna załatwić sprawę. Tylko dosłownie 1 kropla (zależy od ilości liquidu czyt. glikolu, oczywiście).
  • 1305 / 162 / 0
Raczej nic z tego

Zarlem kiedyś dużo klonazolamu miałem w glikolu/proszku roztwór służył mi jako rozpuszczalnik do a-pvp przy i.v także naturalnym jest że wkraplalem też do żarówki próbując to waporyzowac razem z a-pvp nie pamiętam żebym to powtarzał więc nie zadziałało
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3027 / 648 / 0
@up2
Wydajnosc chuj nie rosnie, bo przy podaniu podjezykowym wiekszosc benzodiazepin ma biodostepnosc w okolicach 90%.

Po co tak kombinowac? To nie ma sensu. Tak jakbym z metamizolu sobie kurwa liquid robil..
To nie ma sensu. Biidostepnosc p.o. benzodiazepin jest bardzo wysokA.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 1305 / 162 / 0
Myślę że nie chodzi o biodostępność a o czas w którym benzo zbombarduje mu mózg

Lepiej jak w ciągu kilku sekund pełna dawka jebnie a tak tylko przy i.v i wapo można
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5396 / 966 / 0
Na forum jest już wątek o waporyzacji benzo. Niech jakis mod dyskusje przeniesie tam.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 39 / 6 / 0
Ja zwapowalem klona z meth pipe i coś tam dziala
  • 510 / 14 / 0
Z doświadczenia - szkoda zachodu.
Nie ma benzo dającego się skutecznie zwaporyzować / zrobić liquid etc. (te ostatnie ch*jowo się pali :))

Jak rzekł @Vetulani44 - biodostępność oralnie większości benzodiazepin oscyluje w granicach 90% - nie licząc poniższego - i nie ma sensu kombinować.

Miłośnicy szybkich wjazdów winni zainteresować się midazolamem.
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.