Tytoń ma osobny dział → >LINK<
one bardzo wolna rosną mam je dalej pod folią, tempo wzrostu jak kaktusy :D
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
@pawoleh666 wpadł mi wczoraj do głowy szalony pomysł czytałem trochę o krzyżowaniu roślin wygląda na to że to nie jest zbyt trudne wyobrażasz sobie co by wyszło po skrzyżowaniu ephedry z khatem albo Morning Glory z sinicuichi?
Poza tym, sinicuichi i Ipomoea Tricolor należą do zupełnie innych rzędów roślin.. Ipomoea do psiankowcow, sinicuichi do mirtowców..
A khat i ephedra mają zupełnie odmienne nisze ekologiczne
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Ja się zastanawiam ostatnio nad przestawieniem Bogdana do growboxa w którym byłby sam, bo:
-zrobiło się ciepło, dzięki czemu rośnie jeszcze lepiej
-mimo, że zrobiło się ciepło to słońca jest coraz mniej
-w konsekwencji powyższego, Bogdan zaczął się wyciągać do światła.
W boxie miałby ok. 18, 19 stopni, w obecnym miejscu ma ok. 22, ale miałby o wiele więcej światła.
Krótko, ale to najlepsze godziny słoneczne jakie mogą być.
Muszę za to wywalić z jej towarzystwa parę innych roślinek, bo pojawiła się na nich rdza i gdyby przeszła ona na ephedrę to bym chyba z mostu skoczył.
Zdjęcie na pw.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.