Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
09 czerwca 2020Czlowiekgowno pisze:
Ćpanie to moje hobby.

Do Pełnego obrazu Twojej postaci od tego co napisałeś, poprzez nick potwierdź tylko dla dopełnienia formalności że to jeszcze jestes Ty na avatarze i obraz twój będzie kompletny.
  • 31 / 7 / 0
Potwiedzam.
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 486 / 0
@Czlowiekgowmo powiedz jeszcze skąd taki uroczy nick.
  • 1223 / 486 / 0
09 czerwca 2020Mordarg pisze:
09 czerwca 2020Czlowiekgowno pisze:
Ćpanie to moje hobby.

Do Pełnego obrazu Twojej postaci od tego co napisałeś, poprzez nick potwierdź tylko dla dopełnienia formalności że to jeszcze jestes Ty na avatarze i obraz twój będzie kompletny.
ciekawe w czym twój obraz jest lepszy od jej ? nie mam na myśli avataru.
  • 31 / 7 / 0
@igla83 inspirowany prozą dnia codziennego hehe.
Wiem że całość tworzy obraz nader idealny.
@Mordarg chciałabym zrozumieć o co ci chodzi tak właściwie ale jakoś nie umiem.
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Nie ważne zignoruj to . Naćpany byłem i coś sobie ubzdurałem.
  • 548 / 90 / 7
Silownia, bieganie, rower.
Technologia, elektronika.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 74 / 0
Pisanie felietonów, artykułów i reportaży, dziennikarstwo ogółem (to zarówno moja praca, jak i hobby). Granie muzyki, eleganckie ubieranie się.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 758 / 140 / 0
manipulowanie innymi ludzmi.
  • 548 / 90 / 7
@Baltimore fajnie ze masz prace taka jak hobby, moja tez jest troche z nim zwiazana. Fajnie jest byc zaciekawionym praca, a nie chodzic tam jak za kare.
@visitorQ A Ty jestes policjantem, politykiem albo managerem pewnie ;) Niefajne hobby, chyba ze robisz im dobrze %-D
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.