Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
09 czerwca 2020Czlowiekgowno pisze:
Ćpanie to moje hobby.

Do Pełnego obrazu Twojej postaci od tego co napisałeś, poprzez nick potwierdź tylko dla dopełnienia formalności że to jeszcze jestes Ty na avatarze i obraz twój będzie kompletny.
  • 31 / 7 / 0
Potwiedzam.
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
@Czlowiekgowmo powiedz jeszcze skąd taki uroczy nick.
  • 1223 / 487 / 0
09 czerwca 2020Mordarg pisze:
09 czerwca 2020Czlowiekgowno pisze:
Ćpanie to moje hobby.

Do Pełnego obrazu Twojej postaci od tego co napisałeś, poprzez nick potwierdź tylko dla dopełnienia formalności że to jeszcze jestes Ty na avatarze i obraz twój będzie kompletny.
ciekawe w czym twój obraz jest lepszy od jej ? nie mam na myśli avataru.
  • 31 / 7 / 0
@igla83 inspirowany prozą dnia codziennego hehe.
Wiem że całość tworzy obraz nader idealny.
@Mordarg chciałabym zrozumieć o co ci chodzi tak właściwie ale jakoś nie umiem.
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Nie ważne zignoruj to . Naćpany byłem i coś sobie ubzdurałem.
  • 548 / 90 / 7
Silownia, bieganie, rower.
Technologia, elektronika.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 74 / 0
Pisanie felietonów, artykułów i reportaży, dziennikarstwo ogółem (to zarówno moja praca, jak i hobby). Granie muzyki, eleganckie ubieranie się.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 764 / 140 / 0
manipulowanie innymi ludzmi.
  • 548 / 90 / 7
@Baltimore fajnie ze masz prace taka jak hobby, moja tez jest troche z nim zwiazana. Fajnie jest byc zaciekawionym praca, a nie chodzic tam jak za kare.
@visitorQ A Ty jestes policjantem, politykiem albo managerem pewnie ;) Niefajne hobby, chyba ze robisz im dobrze %-D
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.