Jeszcze zapytam, przed Acodinem tez trzeba iles tam nie jesc? Bo w tym momencie jem obiad i bede wybieral sie do apteki, a raczej do dwoch aptek (maly wybor, bo mam tylko dwie) xd.
1.5h miedzy Acodinem a thiocodinem.
O ktorej najlepiej wrzucic acodin od teraz i pozniej thio?
Najlepiej przed thiocodinem ile nie jesc?
Jak jesz tylko 90mg to po 1.5h mozesz kode wrzucac
ja latam
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ja latam
Tak troche z innej beczki, podejrzewam że mam rozjebana pamięć ogólnie wzrokową i słuchową - ale to moja diagnoza.
Czy to jest odwracalne? Moze się to naprawic ? Może dlatego nie czulem tak kopania kodeiny wczoraj 180mg - 240mg bo moze za duzo.
Na trzeźwo tez mi szfankuje
Kurde no nie wiem.
07 maja 2020czekam na nick pisze: @psychogenius
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.