Jeszcze zapytam, przed Acodinem tez trzeba iles tam nie jesc? Bo w tym momencie jem obiad i bede wybieral sie do apteki, a raczej do dwoch aptek (maly wybor, bo mam tylko dwie) xd.
1.5h miedzy Acodinem a thiocodinem.
O ktorej najlepiej wrzucic acodin od teraz i pozniej thio?
Najlepiej przed thiocodinem ile nie jesc?
Jak jesz tylko 90mg to po 1.5h mozesz kode wrzucac
ja latam
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ja latam
Tak troche z innej beczki, podejrzewam że mam rozjebana pamięć ogólnie wzrokową i słuchową - ale to moja diagnoza.
Czy to jest odwracalne? Moze się to naprawic ? Może dlatego nie czulem tak kopania kodeiny wczoraj 180mg - 240mg bo moze za duzo.
Na trzeźwo tez mi szfankuje
Kurde no nie wiem.
07 maja 2020czekam na nick pisze: @psychogenius
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.