Jeszcze zapytam, przed Acodinem tez trzeba iles tam nie jesc? Bo w tym momencie jem obiad i bede wybieral sie do apteki, a raczej do dwoch aptek (maly wybor, bo mam tylko dwie) xd.
1.5h miedzy Acodinem a thiocodinem.
O ktorej najlepiej wrzucic acodin od teraz i pozniej thio?
Najlepiej przed thiocodinem ile nie jesc?
Jak jesz tylko 90mg to po 1.5h mozesz kode wrzucac
ja latam
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ja latam
Tak troche z innej beczki, podejrzewam że mam rozjebana pamięć ogólnie wzrokową i słuchową - ale to moja diagnoza.
Czy to jest odwracalne? Moze się to naprawic ? Może dlatego nie czulem tak kopania kodeiny wczoraj 180mg - 240mg bo moze za duzo.
Na trzeźwo tez mi szfankuje
Kurde no nie wiem.
07 maja 2020czekam na nick pisze: @psychogenius
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.