ODPOWIEDZ
  • 308 / 158 / 0
04 maja 2020przedmuchany pisze:
lata 30-40 i obozy śmierci pokazały zwierzęce oblicze, obłąkani psychopaci, szkoda tych Żydów ukatrupionych.
Zginęło kilku żydów a ludzie się dalej oburzają jakby niewiadomo co się stało..
Legalize Auschwitz
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
  • 3406 / 535 / 0
11 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze:
Szkoda, że taki chujowy gaz... mogliby dać mieszankę tego co zaaplikowano gościom w teatrze na Dubrowce.
Jak dobrze ogarniam tą akcje to tam był carfentanyl.

Ostatnio sobie myślałem jaką lub jakie substancje podaja przy eutanazji:

1. tiopental
2. pankuronium
3. chlorek potasu
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 146 / 17 / 0
O nie, ale blisko. Podobno użyto halotanu w akompaniamencie fentanylu i jeszcze jakiegoś opioidu. Miałobyć usypiająco, ale wyszło jak wyszło. Sądzę, że ta mieszanka byłaby idealna do takiej maszyny. Nim by się człowiek zorientował już byłby po drugiej stronie :psycho:
  • 3406 / 535 / 0
Ta i od razu po tym zestawie synteza DMT z szyszynki xd ni chuja od chemii nigdy się nie ucieknie XD
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 5985 / 1237 / 43
05 maja 2020polymerase pisze:
11 kwietnia 2020Rosynant2000 pisze:
Szkoda, że taki chujowy gaz... mogliby dać mieszankę tego co zaaplikowano gościom w teatrze na Dubrowce.
Jak dobrze ogarniam tą akcje to tam był carfentanyl.

Ostatnio sobie myślałem jaką lub jakie substancje podaja przy eutanazji:

1. tiopental
2. pankuronium
3. chlorek potasu
Te trzy to bardziej podczas wykonywania KŚ zastrzykiem trucizny.
Czasem już sam tiopental wystarczy, ale zdarzają się osoby z mega tolerancja na taki środki...
Do eutanazji używa się innych leków chyba, ale mogę się mylić.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Co do leków w zastrzyku przy karze śmierci to bardzo się to różni miedzy krajami a w USA między poszczególnymi stanami nawet. Z tego co czytałem to i diazepam i hydromorfon i pentabarbital się gdzieś w tych kombosach przewijały.

Tolerka tolerką, ale i u "zwykłych" ludzi się zdarza że takie kombinacje nie działają albo nie działają tak jak powinny. ,
Co do eutanazji nie mam pojęcia, ale myślę że powinien być tu jakiś wybór środków dla klienta.

Ja bym wybrał midazolam, fentanyl i marihuanę. Oczywiście wszystkie iv.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 239 / 51 / 0
To nie ma znaczenia nic, kurewsko ciężko jest sie zabić (kto próbował wie) to przeciw naszej naturze btw. Smierc sama wybierze niestety/stety wiec sie nie łudzcie i nie byc cipami w depresjii bo te kurewki z góry tego chcą;p
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 2198 / 715 / 0
Kurewki z góry czyli bogowie czy układ rządzący światem? Zresztą to nie ma znaczenia, obie rzeczy to urojenia mające na celu łatwiejsze akceptowanie swoich błędów i niepowodzeń.

Ale faktem jest że najłatwiej jednak umrzeć przez przypadek lub jakiś niezmierzony błąd co u ćpunów często się zdarza.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 239 / 51 / 0
układ rządzący światem, myślisz ze w systemie nie ma hierarchii, no prosze cie:D
myslisz ze po chuj na bloki spadają paczki z dragami, zebys usmiechniety byl?
ale zgadzam sie ze łatwo tak zrzucić cieżąr z siebie a to my za siebie odpowiadamy. chodzi mi tylko o to ze serio nie da sie od tak zabić, próbowałem nie raz, wiem o czym mówie. dlatego zachęcam ze skoro i tak masz życ to lepiej w miare git niz z wieczna deprecha no nie?
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 308 / 158 / 0
Czemu nikt nie wspomina o "wypadku" samochodowym, szybka smierć i uniknięcie łatki samobójcy, bo przecież do końca nie wiadomo co się stało, no i można rodzinie zostawić ładna sumę z odszkodowania.
#BLACKLIVESMATTERS #CZARNA SIŁA #CZARNA DUMA #LGBT
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.